reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

reklama
Gnidka super wyglądasz, mam nadzieje ze dziewuszki jeszcze troche posiedzą w brzucholu:) no i synuś zaaklimatyzuje sie w przedszkolu, przyda Ci sie pare godzin "spokoju" po urodzeniu dziewczynek

Dzieki laski, za wszystkie ciepłe słowa :) Ja to ma chyba o tyle szczęście, że nie mam wąskiej talii i dlatego ten brzuch nie wydaje się aż taki duży jak na ciąże bliźniaczą. Jednak obecnie w 29tygodniu mam brzuch dużo większy niż z Tośkiem w 41tygodniu i też okropnie napięty. Jak sie któraś źle ułoży, albo zmieni znacznie pozycję, to okropnie boli (częsty przypadek, przy przewracaniu się z boku na bok podczas snu). A gdzie tam jeszcze do końca... pocieszające jest jedynie to, że 35 tygodni to dla nas max, także najpóźniej pierwszy tydzień września będziemy już wypakowane :)

Ja również trzymam za Ciebie kciuki gnidka :) i myślę, że nie masz się co martwić tymi 116cm, bo obecnie mam tyle samo a tylko jeden sobie siedzi w brzuszku hehe Aż boje się pomyśleć jak będzie dalej...

Załączniki

• 13875015_1186289284756288_1348094684_n.jpg
    13875015_1186289284756288_1348094684_n.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Do góry