reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe brzuszki <3

Betkaa ja mam wypchany pępek praktycznie od kad mam widoczny brzuch w tej ciąży [emoji23][emoji23][emoji23] taka uroda pępka mojego. W pierwszej miałam dużo później Widoczny.

reklama
Betkaa ja mam wypchany pępek praktycznie od kad mam widoczny brzuch w tej ciąży [emoji23][emoji23][emoji23] taka uroda pępka mojego. W pierwszej miałam dużo później Widoczny.

Ahaa:D:D jaki Ty chudzielec jestes tak wogole..ja mam wklęsły jeszcze taki normalny:D jak juz tak gadamy

Betkaa bo to chyba zależy od pępka. Jak patrzę na brzuchy to zależy jak związany. Mój był taka dziurką tylko przed ciąża. A po pierwszym porodzie już został inny. Może nie wystawal, ale już też nie wrócił na swoje miejsce [emoji6]

A mi nic do końca nie wstawało i teraz też na razie na swoim miejscu. To zależy od pępka , ja mam głęboki.

Piękne brzuszki dziewczyny ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślę że to od pępka zależy. Mi to tam nie przeszkadza. Nie zwracam na to uwagi [emoji6]

reklama
Do góry