reklama
Agica:)
Fanka BB :)
Ja tez mysle o chrzcie w Wielkanoc albo w lecie. Chyba bedziemy chrzcili w Polsce ale narazie nawet nie chce myślec o podróży do polski z małym.
Patrish a gdzie mieszka Twoja mama?
My sylwestra spędzimy w domu, moglibyśmy gdzies wyjsć bo moja mama jeszcze h nas jest i moze zostać z dziećmi ale szczerze to mi sie nie chce, wole sie wyspać... Chyba sie starzeje
My sylwestra spędzimy w domu, moglibyśmy gdzies wyjsć bo moja mama jeszcze h nas jest i moze zostać z dziećmi ale szczerze to mi sie nie chce, wole sie wyspać... Chyba sie starzeje
Wiktorka88 O
My na razie o chrzcie nie myslimy, tzn kiedys bym chciała ( moj niekoniecznie), może latem. U nas jest glupia sytuacja bo obydwoje mamy same siostry wiec wiecie do tego zdecydowalismy, że koleżanka bedzie chrzestna i juz wiem, że z tego powodu bedzie dym.
patka90.02
Oj Wiktorka na pewno będzie ale to jest Wasza decyzja kogo weźmiecie na chrzestną.
ja tez siedzę w domu, moja szwagierka z córka przyjeżdża będziemy pól nocy pewnie starały się jej córeczkę do cycka przekonać, bo mała jest wcześniakiem i nie chciała ssać teraz ma już dwa miesiące iczas najwyższy na samodzielne ssanie tym bardziej ze w wigilie ja przekonałam do dobregoJa tez mysle o chrzcie w Wielkanoc albo w lecie. Chyba bedziemy chrzcili w Polsce ale narazie nawet nie chce myślec o podróży do polski z małym.
Ostatnia edycja:
Wiol86
Ja też chciałabym wiosną lub latem, kameralnie, z garstką najbliższych. Mój mąż póki co o chrzcinach nie chce słyszeć, bo uważa, że to hipokryzja skoro nie chodzimy do kościoła i nie jesteśmy wielce wierzący. Wiem, że ma rację, ale mimo wszystko chciałabym dla samej tradycji i ze względu na rodziców. Poza tym u nas też są pytania kiedy, ale nikt nie pyta czy w ogóle chcemy, chyba nie przyjmują takiej opcji
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiol86
Ja też chciałabym wiosną lub latem, kameralnie, z garstką najbliższych. Mój mąż póki co o chrzcinach nie chce słyszeć, bo uważa, że to hipokryzja skoro nie chodzimy do kościoła i nie jesteśmy wielce wierzący. Wiem, że ma rację, ale mimo wszystko chciałabym dla samej tradycji i ze względu na rodziców. Poza tym u nas też są pytania kiedy, ale nikt nie pyta czy w ogóle chcemy, chyba nie przyjmują takiej opcji