reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja chciałam chrzcic w swieta ale faktycznie przy małym tyle roboty ze nie ma czasu nawet o tym pomyslec wiec moze na wielkanoc jak pojade do mojej mamy ochrzcimy albo latem jak mały będzie już wiekszy

reklama
Ja tez mysle o chrzcie w Wielkanoc albo w lecie. Chyba bedziemy chrzcili w Polsce ale narazie nawet nie chce myślec o podróży do polski z małym.

Patrish a gdzie mieszka Twoja mama?

My sylwestra spędzimy w domu, moglibyśmy gdzies wyjsć bo moja mama jeszcze h nas jest i moze zostać z dziećmi ale szczerze to mi sie nie chce, wole sie wyspać... Chyba sie starzeje :(

Ja juz po chrzcinach w swiata robiłam tylko tyle że w lokalu mały w kościele grzeczniutki a potem trochę marudził bo dużo osób gwar a nie miał zabardzo go kto bawić bo wszyscy chętni ale do siedzenia za stołem

My na razie o chrzcie nie myslimy, tzn kiedys bym chciała ( moj niekoniecznie), może latem. U nas jest glupia sytuacja bo obydwoje mamy same siostry wiec wiecie do tego zdecydowalismy, że koleżanka bedzie chrzestna i juz wiem, że z tego powodu bedzie dym.

Ja tez mysle o chrzcie w Wielkanoc albo w lecie. Chyba bedziemy chrzcili w Polsce ale narazie nawet nie chce myślec o podróży do polski z małym.

Patrish a gdzie mieszka Twoja mama?

My sylwestra spędzimy w domu, moglibyśmy gdzies wyjsć bo moja mama jeszcze h nas jest i moze zostać z dziećmi ale szczerze to mi sie nie chce, wole sie wyspać... Chyba sie starzeje :(
ja tez siedzę w domu, moja szwagierka z córka przyjeżdża będziemy pól nocy pewnie starały się jej córeczkę do cycka przekonać, bo mała jest wcześniakiem i nie chciała ssać teraz ma już dwa miesiące iczas najwyższy na samodzielne ssanie tym bardziej ze w wigilie ja przekonałam do dobrego :)

Ostatnia edycja:
Ja też chciałabym wiosną lub latem, kameralnie, z garstką najbliższych. Mój mąż póki co o chrzcinach nie chce słyszeć, bo uważa, że to hipokryzja skoro nie chodzimy do kościoła i nie jesteśmy wielce wierzący. Wiem, że ma rację, ale mimo wszystko chciałabym dla samej tradycji i ze względu na rodziców. Poza tym u nas też są pytania kiedy, ale nikt nie pyta czy w ogóle chcemy, chyba nie przyjmują takiej opcji ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też chciałabym wiosną lub latem, kameralnie, z garstką najbliższych. Mój mąż póki co o chrzcinach nie chce słyszeć, bo uważa, że to hipokryzja skoro nie chodzimy do kościoła i nie jesteśmy wielce wierzący. Wiem, że ma rację, ale mimo wszystko chciałabym dla samej tradycji i ze względu na rodziców. Poza tym u nas też są pytania kiedy, ale nikt nie pyta czy w ogóle chcemy, chyba nie przyjmują takiej opcji ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry