reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U nas tak samo, mała przyzwyczajona jest do dużych spotkań, ludzi wokół niej i wczoraj nie było problemów, ale rytuały musiały być zachowane po 19 kąpiel u mojej mamy, jedzenie i spała, inaczej pewnie też byłby ryk :-)

reklama
Ja Wiktorka "wychowuje" po cichu jestem sama w domu wiec i nie hałasuje na spacery staram się wychodzić w miejsca bez samochodów i tłumu ludzi nie chce aby potem jego organizm pół nocy przetwarzał te odgłosy

Nasza miała problem ze spaniem u teściów. Wszyscy nad nią wisieli i ciagle chcieli mieć ją na rękach. U moich rodziców jakos rozumieją żeby na siłę jej mie brac i nie wszyscy na raz nad nią

I po Świętach! Żałuję trochę ze dałam się namówić na odwiedziny u rodziny bo przed każdym wyjsciem z domu nie chciala jesc cysia i jak głupia siedzialam z laktatorem a po powrocie do domu wszystko wracalo do normy...dzisiaj nawet w gościach cysia zjadla. Przez te Święta caly rytm dnia rozbity i od jutra czeka mnie ciężkie zadanie powrotu do normy :-) a jak tam u Was?

Mom moja nie ma problemow z tym gdzie jesteśmy. cycusia je w domu i poza. U nas miestety rytmu nie ma, młoda nie daje go sobie wypracować, śpi i je kiedy chce codziennie inaczej. Myvw piątek na sylwestra wyjeżdżamy się juz troche doczekać nie mogę

reklama
Do góry