reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Kamila masz rację ze przy drugim człowiekiem juz się tak nie skupia inaczej reaguje na płacz małego na jego grymasy no i młoda daje mi popalic a od dziś trzeba spiąć pośladki bo mąż poszedł po wolnym do pracy i ogarniać ich na raz wiec Kamila podziwiam Cię bardzo trzymam kciuki za maleństwa żeby rosły zdrowiutko

reklama
Juliang gratulacje :-) ale korzystaj z tej nocy bo rana będzie boleć i odpoczynek jest mega ważny! Tylko niech rano Tobie ją już dadzą na karmienie chociaż.

Ja się dziś mega wkurzyłam .
Zgłaszałam każdej możliwej położnej , że Borys ciągle śpi i nie je bo nie można go dobudzić. Połowa uznała, że wszystko ok bo tak może być, po 48h jedna próbowała go dobudzić ale bez skutku.
W końcu zaczepiłam pediatrę w sobotę po 17 i mówię mu co i jak. Ten, że to nie możliwe aby dziecko tyle nie jadło i żyło( oczywiście to nie jest prawda). I, że nie możliwe oby nie szło go dobudzić. A serio nie szło.

I dobił mnie tym.

Ok 21 wreszcie Młody się rozbudził i udało się go nakarmić przez kapturek.
Ok 24 pojawiła się Pani od noworodków z oburzeniem, że dlaczego nie Zgłaszałam , że dziecko tyle nie?!!
Na szlag mnie trafił. Mówię, że Zgłaszałam chyba z 10 osoba i każda nie dość, że miała inne zdanie na ten temat to nic nie pomogła.
Teraz lata co 30 minut do mnie. I czuje, że zostały opieprzone przez tego pediatre.
Młody zjadł jeszcze raz póki co i zobaczymy za dwie godziny..... bo leci z wagi :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, jak często go teraz wybudzasz? Dajesz radę sama karmić? Będzie dobrze, mały musi tylko złapać odpowiedni rytm.

Dziewczyny, u was też taka koszmarna noc? Nam od drugiej Mała nie chce spać i marudzi :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje nie śpią od 4:30 i dopiero teraz na leżaczkach się uspokily... a wieczorem do 23 dokazywaly także faktycznie noc słaba.

Tekila ja czytałam ze 24h po porodzie dzieci mogą tylko spać i nic nie jeść także spokojnie rozkręcisz go.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mialam ciężka noc:(ręce mi drętwieją cały czas. W czwartek mam wywołanie, wiec to nasz ostatni weekend bez dzidziola i zamiast sie relaksować i odpoczywać wyciąglam mojego do ikei, ledwo żywa wróciłam. Córa poszła na urodziny z nocowaniem ( ona ma lepsze zycie towarzyskie niz my) i sami siedzimy jakos tak pusto w domu ale juz niedługo:)

Tekila dobrze ze zaczął jeść :) 48 godz. to za długo dla noworodka ale go ten poród wymęczył, duzo zdrówka dla Was:)

Kamiladn ja Cie kobieto podziwiam, trzymam kciuki zeby maluchy dały Ci troche odpoczac:)

Do góry