reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Agicia mojemu nie idzie w ogóle niestety... on się strasznie spina i traci cierpliwość jak mały płacze. Szybko się zniechęca i poddaje. Najlepsze wytłumaczenie to takie ze ja małemu mogę zawsze dać cycka. .. niby tak ale jak mu zmieniał pieluchy to nie robie tego w momencie karmienia...
Generalnie ja jestem taka ze mojego nie ograniczam tzn. nie wymagam zdublowane rzucił wszystkie pasje i siedział ze mną i dziećmi. Nadal chodzi na siłownię na treningi i jeździ na mecze... ale muszę chyba trochę więcej wymagać od niego w domu... szczególnie ze niedługo wróci do pracy i wszystko dosłownie będzie na mojej głowie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mum chyba kupie kolyske moja usypia w bujaczku, a szkoda mi jej kregoslupa jak tak moze spac po kilka godzin. Potestuje bujaczek do konca tygodnia.
Mojemu tez ciezko, uczy sie ale daje rade. Wczoraj młoda nosil ze dwie godziny jak ją brzuszek bolal

Dziewczyny co my mielismy za noc okropna!
Zawsze jak ide spac spasuje to tak ze malego akurat jest pora jedzenia tak bylo i wczoraj po 23 nakarmilam go polozylam do lozeczka zaczal sie wiercic sprawdzslismy pampersa kupy walil byl zapowietrzony prutal plakal Nam tak do 3 w nocy oboje ppo ciemku nosilismy go na rekach bujalismy a on nicc!! Plakal strasznie,maz pojechal do apteki kupil espumisan te kropelki dalismy mu potem do cyca i sie uspokoil i przy mnie zasnal..bylo po 4:(
Maz mnie wkurzyl bo mowi ze mam pilnowac sie z jedzeniem jak chce karmic i ja rycze maly ryczy wszyscy wykonczeni maly jak jadl to tak z nerwow zachlannie ze pewnie powietrza sie nalykal..niewiem czy to byla kolka czy co ale masakra:(
Poradzcie cos na kolki wzdecia i gazy:(

Betka ja podaje delicol od wczoraj. Także nie wiem czy jest dobry czy nie. Ale poleciła mi go znajoma ze ponoć super. Zobaczymy. Za tydzień znajomy ma mi przywieźć sab simplex bo mieszka w Niemczech wiec będę miała na wszelki wypadek. ..
Jejku to mój aż tyle nie płacze. Mi jest go żal bo strasznie krzyczy i się prezy przed puszczeniem bąka. .. położna mówiła ze to przez to ze małe dzieci niektóre nie potrafią rozluźnić zwieraczy jak trzeba i stad spina...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny stosujecie dietę, jecie wszystko i dziwicie sie ze dzieci płaczą. Jakaś hafija to żadna wyrocznia, na szkołach rodzenia, w szpitalu, na patronazach wszyscy mówią Dieta! Nie jest to wyssane z palca. Ja z własnego doświadczenia powiem ze przy pierwszym dziecku trzy razy odpuściłam dietę i trzy razy miałam kolki w domu, nikt mi nie wmówi ze to bzdura.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Larkaa nie do.konca sie to u nas sprawdza, jak trzymalam diete kolki byly, jak troszke pofolfowalam to młoda była grzeczna.
Choc ja faktycznie sie pilnuje i na prawde duzo rzeczy odpuscilam

reklama
po pięciu dobach wyszliśmy ze szpitala mały w tym czasie miał robione trzy wkucia do pobrania krwi na badanie CRP bo miał wynik powyżej zalecanej normy do datkowo w dzień wypisu stwierdzili za niskie tętno zrobili malemy rtg i usg serduszka a potem cala noc podłączony pod monitor lekarz kardiolog obserwował zapis tetna. przez ten caly czas pobytu moze spalam 4 godziny na dobe. w domku jestesmy 3 dzień coraz lepiej idzie przewijane . dwa razy mnie moj syn juz uraczył fontanna :laugh2:. jemy ładnie cały czas cyc nawet jak byliśmy podłączeni do sprzętu cala noc to karmiłam nie chciałam stucznego mleczka. mały jak na dziciatko donoszone jest malutki wazy 3 kg teraz wiec 62 ubranka trochę za duze zamówiłam wiec parę spioszkow 56

waga na początek ciąży 62 dziś 65 , jutro sciagamy szwy wiec najgorszy okres będę miała za sobą. Wiktorkowi czasami się ulewa pokarm i już stwierdzam ze nie jest to dziecko które wymaga karmienia co 2-3 h bo polowe i tak zwraca przy karmieniu w odstępach 3- 4h jest znacznie lepiej i tyle pokarmu nie ląduje na pieluszcze

Do góry