reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Przepraszam ze to powiem ale ciesze sie ze nie tylko u mnie jest tak ciezko bo juz myślałam,że jestem jakąś okropna matką...
patka90.02
A w ogóle dziewczyny co jecie? Ja sie boje jesc cokolwiek bo boje sie ze mała bedzie miała kolki. Podajcie jakąś liste produktów dozwolonych prosze bo zaraz umre z głodu.
Życiowa
Patka ja jem wszystko oprócz cytrusów i orzechów
Pamiętajmy że pokarm powstaje z krwi a nie z tego co jemy tak więc nie ma obawy ze schabowy dostanie się do krwiobiegu i spowoduje kolke u dziecka
Przy córce tez jadłam wszystko.
Wiec wszystko jest dozwolone tylko trzeba jeść z głową
Nie opychac się, jeść 5-6 posiłków. Sięgać po owoce i warzywa. I się nie stresować
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętajmy że pokarm powstaje z krwi a nie z tego co jemy tak więc nie ma obawy ze schabowy dostanie się do krwiobiegu i spowoduje kolke u dziecka
Przy córce tez jadłam wszystko.
Wiec wszystko jest dozwolone tylko trzeba jeść z głową
Nie opychac się, jeść 5-6 posiłków. Sięgać po owoce i warzywa. I się nie stresować
patka90.02
Naprawde z krwi a nie ztego co jemy? To mnie zaskoczyłaś teraz.
Życiowa
Polecam poczytać bloga hafija i kwartalnik laktacyjny
Są też na fb wiec można sobie obczaić
Ja mam dodatkowo mega fajną położna która się doszkala i kocha to co robi i nie wmawiala mi ze istnieje coś takiego jak "dieta" mamy karmiącej bo czegoś takiego nie ma... kiedyś tak wmawia no kobieta ze muszą jeść gotowanego kurczaka z marchewką. .. ale czasy poszły do przodu i badania różne nie wykazały związku między tym co spożywa mama a składem mleka
Są też na fb wiec można sobie obczaić
Ja mam dodatkowo mega fajną położna która się doszkala i kocha to co robi i nie wmawiala mi ze istnieje coś takiego jak "dieta" mamy karmiącej bo czegoś takiego nie ma... kiedyś tak wmawia no kobieta ze muszą jeść gotowanego kurczaka z marchewką. .. ale czasy poszły do przodu i badania różne nie wykazały związku między tym co spożywa mama a składem mleka
Wiktorka88 O
Patka ja jem wszystko tzn staram sie lekko jeść, ale wiesz co chyba mojej pomoglo? Pije dwa/ trzy razy dziennie herbatę koperkowa i odpukac moja z kupka i bakami problemow ostatnio nie ma.
Nie martw się ja tez ciesze sie, ze nie tylko u mnie taka masakra. Daleko mi do macierznstwa jak z reklamy.. i wiecie co? Mam nadzieje, że moja corka tez bedzie miala takie trudne dzieci. Niech wie ile nas to kosztowalo
Nie martw się ja tez ciesze sie, ze nie tylko u mnie taka masakra. Daleko mi do macierznstwa jak z reklamy.. i wiecie co? Mam nadzieje, że moja corka tez bedzie miala takie trudne dzieci. Niech wie ile nas to kosztowalo
betkaa88
Wiki spokojnie musimy dac rade jeszcze te pare tygodni najgorsze mysle,ale dzis tak lezalam patrzalam na malego i pomyslalam ze bede potem tesknila za Nim takim malutkim a ten czas tak szybko leci.
My dzis nocke mielismy nieprzespana nie no moze z dwie godz spalam maly plakal tylko do cyca i kupa siku potem przewiniety i znow kupa potem czkawka ulewanie i pomyslalam ze to moja wina bo zjadlam wczoraj cos niezdrowego na kolacje lepiej nie mowie co
Maly po karmieniu spi jak z zegarkiem w reku dwie godz i jest takim asem ze po obudzeniu nie zaczyna plakac tylko sie wierci cyca tam a ma nawalone w pampersie.
Ja wlasnie niewiem co moge jesc a czego nie?!
My dzis nocke mielismy nieprzespana nie no moze z dwie godz spalam maly plakal tylko do cyca i kupa siku potem przewiniety i znow kupa potem czkawka ulewanie i pomyslalam ze to moja wina bo zjadlam wczoraj cos niezdrowego na kolacje lepiej nie mowie co
Maly po karmieniu spi jak z zegarkiem w reku dwie godz i jest takim asem ze po obudzeniu nie zaczyna plakac tylko sie wierci cyca tam a ma nawalone w pampersie.
Ja wlasnie niewiem co moge jesc a czego nie?!
reklama
Życiowa
Betka ja ostatnio pozarlam mega burgera XXL i po piłam to cola a do tego frytki z serem żółtym. Oczywiście na dowóz. A mały był cudny po tym jedzeniu[emoji14]A np wczoraj jadłam ryż brązowy z pulpecikami z wołowiny z koperkiem i buraczki do tego a na pierwsze rosół drobiowo warzywny z lanymi kluseczkami i piłam wodę cały dzień a mały dziś się prezy i jest niezadowolony. Wiec jedzenie nasze nijak ma wpływ na pokarm.