reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Julianign gratulacje.

My nadal w szpitalu. Mała jest żółta. dziś po badaniach decyzja co dalej. Bardzo chciałabym wrócić już do domu:( Klarcia ma okropne noce aż ciągle położne przychodzą do nas. W ogóle nie śpimy. W dzień jest troszke lepiej.

reklama
24h to jeszcze ale to już było 48h! I naprawdę każdy mówił coś innego :-\
W sumie karmiłam go od 21 trzy razy, ale musiałam go budzić.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana budzić na jedzenie to go możesz jeszcze i miesiąc. Maluchy nie koniecznie się same budzą tak często jak powinny. Dobrze ze juz je.teraz juz napewno wszystko ok będzie. A to ze każda położna mówi co innego to norma.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Juliang duza dziewuszka, gratuluje :)
U nas tez nos tragiczna. Uspilam młodą po 20, polozylam w lozeczku, o 22 zaczął sie koncert az do 1. Choc wydaje mi sie, że bolal ją brzuszek bo nawet przy cycu przeżyła sie. Przestawala plakac jak tatuś nosił. Usunęła po 1 i spi do teraz oczywiście z przerwami.
Tekila nam w szpitalu kazaly dzieci laskotac jak nie chcą sie obudzic lub rozbierac.

Juliang gratulacje! Jeszcze się nacieszysz Małą:-)
A Ty Tekila nie martw się na pewno zacznie jeść. Mi w szpitalu nie powiedzieli ze dziecko trzeba budzić i przez to tez mi sporo spadła a ja glupia pierwsze dziecko i nie wiedzialam:-(

Tzn, że trzeba budzić to wiem ale jego nie szło obudzić. Dwie położne się poddały w tych próbach. Więc łatwiej było im powiedzieć, że wszystko jest ok.. przez to niepotrzebnie jestem nadal w szpitalu a mogliśmy dziś wyjść :-\
nie wiem czy u tych z Was co miały cc też tak było, że łóżka były bez jakichkolwiek uchwytów tak że wstać nie można? W pokoju nie ma ani jednego krzesła a ja już nie wiem jak leżeć a stoczenie się z łóżka to dramat :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila u nas wszystkie łóżka byly automatyczne z pilotem. Ogromne ulotwienie choc marudzilysmy, że trzeszcza.
Dziewczyny czy któraś z was ma kolyske?

reklama
Do góry