reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
oj mąż może i nie pomoże, ale też nie zaszkodzi a chyba przyjemniej z mężem niż łykać nospe :) choooociaż popatrzyłam na termin Wiktorki i kurcze tydzień po moim to trochę przeraża :) choć ja rano też miałam bóle jak na @ i przeszło

No chcialabym, ale dzis mi troche nie pasuje, mam na jutro inne plany :p w sobote mija 37 tydzien i pod koniec przyszlego juz może sie rodzić. Boli dalej, spróbuje z tą nospa, nie bede póki co chlopa męczyć:p
A tak serio to jaja by byly jak berety, że tak marudzilam że chce już być po i tak by sie stało. Brrr

@betkaa88 nie żebym Ci chciała nadzieję odebrać, ale mnie laktator nie pomógł. 5 dni po terminie poszły wody. Zero skurczy przy używaniu, no nic. Nie żebym znęcała się nad tymi sutkami, bo jak coś to masowałam ręcznie i to już w 40 tc, no ale to też nie pomogło :p A jak byście próbowały, nie boli i urywa cycków :p

Ja wczoraj miałam bóle jak na okres (a mnie na okres jeszcze nogi bolą), myślałam, że padnę, nospa, prysznic i nic.... dopiero rozgrzałam kręgosłup (też bolał) i wtedy troszkę zelżało. Takie uroki końcówki, ciało się przygotowuje. Choć w moim przypadku stwierdziłam, że jak dziś by się powtórzyło, to do jutra najdalej byłabym u lekarza. Ale dziś dużo odpoczywałam i jest ok :)

reklama
Do góry