reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny ja na zwolnieniu od niedawna i kurde tak mi sie nudzi, że masakra. Niby zalatwiam pelno spraw, niby wszystko robię, a kurde nudno mi

reklama
Tekila Ty to naprawde nasz przekichane z tym spaniem i to od ilu juz miesięcy:( ale nie martw sie jakaś sprawiedliwośc musi byc pewno bedziesz miała najgrzeczniejsze dziecię na forum:) i Borysa sama bedziesz musiała budzić na karmienia:)

Dziewczyny ja na zwolnieniu od niedawna i kurde tak mi sie nudzi, że masakra. Niby zalatwiam pelno spraw, niby wszystko robię, a kurde nudno mi

ja przez pierwsze 2 tygodnia zwolnienia pracowałam online bo mam laptopa służbowego przy sobie dopiero po tych 14 dniach się całkowicie zresetowałam wiec był już lipiec :) potem wpadłam w szal zakupów oglądania czytania i czas naprawdę płynie szybko.Prze pierwsze 4-5 mc bylam tak pochlonieta praca ze nawet sobie ani jednego ciucha ciążowego niekupilam dopiero potem nadrabiałam :)

Ja tylko słyszałam o masowaniu piersi i brodawek, żeby wywołać wyrzut oxy :-) trochę bym się bała laktatora użyć :-)

Ja zasnęłam ok 8:30 i z przerwą spałam do 12 :-\ a dziś przyjeżdża do mnie przyjaciółka i chyba usnę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie o 11 obudził telefon tak pewnie bym spala dalej

Betka próbuj, ciąża od 37jest donoszona wiec bez stresu, ja pije laktacyjna herbatke. Jutro moze wyparze laktator to i ja sprobuje
Tym czasem czekam na piątkowa wizyte jak.na zbawienie...
Dzis stanelam na wadze i pol kg mniej, a to oznacza gratisowy batonik dla mnie :p za to musze przyznać, że nic mi sie nie chce.

reklama
Do góry