reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jednak gra odpada, za bardzo jestem zmęczona, żeby patrzeć na ekran :-\ no nic pochodzę jak co noc po mieszkaniu...chyba włączę endomondo może mi coś naliczy sensownego :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja w nagrałam sobie "międzynarodowych poszukiwaczy domów" i obejrzałam 3 odcinki. PLUS kosakowskiego w obcej skórze był odcinek z michalczewskim. Maluszek się rusza czuje go dość nisko ale mam nadzieje ze to grzeczne dziecko i posłucha jak mama mówi ze jeszcze ma trochę poczekać z wyjściem na świat.Za każdym razem jak się budziłam w nocy brzuch mnie bolał wiec pewnie się tam wszystko rozciąga to dość słabe klucie przypomina ten ból towarzyszący człowiekowi jak jest głodny wiec do wytrzymania.

tekila ja gram w farmerame to świetny zabijacz czasu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za wsparcie i zainteresowanie:)
Wczoraj po południu wróciłam do domu. Lekarz powiedział, że on tu nic nie widzi niepokojącego i mnie odesłali do domu. Z nakazem oszczednego trybu życia. Kontaktowałam się z moim lekarzem prowadzącym i on powiedział, że da mi skierowanie na ktg co 2-3 dni właśnie do tego szpitala. Najgorsze że to 60 km od domu i ciągle korki, I będę musiała ciągle kogoś prosić, żeby mnie woził, ale czego nie robi się dla dziecka. eh. Dzidzia wyłaź już.

Aga powodzenia:)

Dzidzia a nie mozesz na ktg dzies bliżej jeździć? A szpitala jeździć jak cos wyjdzie nie tak?

Myslalam ze z łóżka nie wstanę:( wysle córę do szkoły i wskakuje powrotem:)

reklama
Do góry