reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja po wizycie jestem :) mały ma ponad 2.5kg. dostałam skierowanie na cc dnia 7.10 :) 26.09 i 3.10 mam przyjść na ktg do szpitala.a na oddział zgłosić się 6.10 o 7:20...z malutkim wszystko dobrze, tętno miarowe. wód ma w sam raz. szyjka długa (tylko po usg).Jakby coś się zaczęło dziać to na IP mam przyjść.lekarz na pierwszy rzut oka powiedział ze wyglądam jakbym juz miała rodzic bo mam duży brzuch[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

mój mi kazał odpoczywać bo nie chce znanych niedonoszonych ciąż :(

reklama
Ja też miałam dziś takie lekko okresowe bóle, ale na szczęście minęły. Teraz Mały tak sobie poczyna, że aż strach :-)
Ja to w ogóle muszę się dowiedzieć jak teraz liczyć te tc. Bo skoro mam wpisane 33/35 a dziś już to 34/35 to jakbym zaczęła rodzić np za tydzień czy coś to jak wtedy na to patrzeć??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Nie było mnie pare tygodni [emoji26]
Ciekawa jestem czy mnie w ogóle pamiętacie ;)
Ciąża przebiegała całkiem ok (tyle że choroba jaką mam, sprawiała ból i niechęć do wszystkiego :()
Od dzisiaj jeszem w szpitalu i jutro rano mam cesarke, pochwalę się córeczką jak tylko będę miała ją przy sobie :)
W końcu się skończy ten horror :(
Nie.moge się doczekać kruszynki mojej :)
Buziaki kochane!

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry