reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
To mi tak minęło 7 mcy teraz się dluzy

ja zaczęłam później przygotowania i teraz nie wiem czy ze wszystkim zdarzę jestem po wizycie szyjka się skróciła, trzeba się oszczędzać wiec zadnego prania prasowania sprzątania, Gin powiedział ze inaczej niedonosze do końca jak nie zacznę odpoczywać a tego on nie chce

Patrish kurde co lekarz to opinia, mi 2 tyg temu skrocila sie do 1,5 i moj mowi, że póki nie mam rozwarcia moge wszystko normalnie robić. On wie, że ja bardzo intensywnie żyje i mówi, że nie ma potrzeby leżeć ani sie oszczędzać. A Twoja szyjka ile ma?
My mieszkamy teraz na placu budowy i dopiero wykonczymy pokoj mlodej za tydzien i wtedy wezme sie za ukladanie ubranek, tzn są juz poprane i poprasowane

Patrish kurde co lekarz to opinia, mi 2 tyg temu skrocila sie do 1,5 i moj mowi, że póki nie mam rozwarcia moge wszystko normalnie robić. On wie, że ja bardzo intensywnie żyje i mówi, że nie ma potrzeby leżeć ani sie oszczędzać. A Twoja szyjka ile ma?
My mieszkamy teraz na placu budowy i dopiero wykonczymy pokoj mlodej za tydzien i wtedy wezme sie za ukladanie ubranek, tzn są juz poprane i poprasowane

polowe długości i mówił ze robi się na końcu już miękka, nic tylko jak Wiola obudzę się pewnego dnia w kałuży wód :no2:, poodpoczywam te dwa tygodnie do następnej wizyty jedli ona będzie miała wogule miejsce . najgorsze ze chciałam kupić stanik w tym tygodniu a nie mogę się za bardzo ruszac - żadnych spacerów po galerii:oo2:

polowe długości i mówił ze robi się na końcu już miękka, nic tylko jak Wiola obudzę się pewnego dnia w kałuży wód :no2:, poodpoczywam te dwa tygodnie do następnej wizyty jedli ona będzie miała wogule miejsce . najgorsze ze chciałam kupić stanik w tym tygodniu a nie mogę się za bardzo ruszac - żadnych spacerów po galerii:oo2:
A w którym tyg jesteś?

Ja po wizycie jestem :) mały ma ponad 2.5kg. dostałam skierowanie na cc dnia 7.10 :) 26.09 i 3.10 mam przyjść na ktg do szpitala.a na oddział zgłosić się 6.10 o 7:20...z malutkim wszystko dobrze, tętno miarowe. wód ma w sam raz. szyjka długa (tylko po usg).Jakby coś się zaczęło dziać to na IP mam przyjść.lekarz na pierwszy rzut oka powiedział ze wyglądam jakbym juz miała rodzic bo mam duży brzuch[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry