reklama
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
Aleksandra a to twoja pierwsza ciąża? mi w pierwszej wyszły rozstępy okropne mimo smarowania. biust, brzuch aż pod żebra, biodra, uda... a w tej juz nowe nie mają miejsca[emoji14]
nie przejmuj się nimi bo one robią się naprawdę bardzo jasne. po porodzie smarowalam się oliwka i bioOli a później już serum na rozstępy. ważne jest smarowanie szczególnie jak chcesz po ciąży ćwiczyć bo skóra ma masaż i się ładnie wchłania. jest elastyczna i nawilżona
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Tak to moja pierwsza ciąża. Stosuje bioOil i teraz kram z tołpy kupiłam. Ale tak mnie sieka ze jak patrze to nie wierze, coraz ich wiecej.....
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Aleksandra mi też się robią strasznie na pupie i piersiach. A teraz zaczęły też na udach. Smaruje ale mam wrażenie że to nic nie pomaga. Dobija mnie to.
Życiowa nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tymi przemeblowaniami
Życiowa nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tymi przemeblowaniami
patka90.02
Hej ☺ u mnie właśnie komoda się składa dopiero dzisiaj kupiłam w nastęym tyg łóżeczko. Dziewczyny macie już wózki w domu bo mój TŻ wierzy w zababony i nie chce mi go przywieźć... Siostrzyczka mu nagadała pierdół... Ja jeszcze rozstępów nie mam ale nie wiadomo jak to dalej będzie... Jak narazie 31w3d i 16kg naplusie
Wiol86
U mnie waga stanęła, od jakiś 2 tygodni niezmiennie 10,5 kg na plusie.
Rozstępy póki co tylko na biodrach, ale traktuję je bio oilem i po jakiś trzech tygodniach kuracji wydaje mi się, że już wyglądają lepiej.
Mebli dla małej brak, zamierzam jutro zamówić dopiero, wózek nawet nie wybrany... A to 33w4d
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozstępy póki co tylko na biodrach, ale traktuję je bio oilem i po jakiś trzech tygodniach kuracji wydaje mi się, że już wyglądają lepiej.
Mebli dla małej brak, zamierzam jutro zamówić dopiero, wózek nawet nie wybrany... A to 33w4d
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Ja nie mam jeszcze wózka bo dopiero będzie w następnym tygodniu, ale też zastanawiam się czy przywieźć, ale tylko że względu takiego, że mam kupe rzeczy dla dziecka i jeszcze wszędzie uprane rzeczy a nie uprasowane. Patka a na czym ten zabobon właściwie polega? bo to mnie ciekawi
Dzidzianapokładzie
U mnie +15 kg
Wiktorka88 O
U mnie na razie rozstępów brak, ale jeszcze mogą wyjść. Na razie równo +10 kg, 33 tydzień skończony. Wszyscy mówią, że brzuch mam niżej, jutro my w końcu mamy jechać wybrać farbę do pokoju młodej
tekila85
My mamy wszystko rozłożone-łóżeczko, bujaczek, wózek... zabobony to jest straszna rzecz... co ma być będzie bez względu na to co robimy :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama