reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam nadzieje ze dzisiejsze przemeblowanie będzie juz ostatnim[emoji14]
i tak będziemy musieli w swoim czasie na środek wszystko przesunąć żeby móc pomalować jeszcze ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Aleksandra a to twoja pierwsza ciąża? mi w pierwszej wyszły rozstępy okropne mimo smarowania. biust, brzuch aż pod żebra, biodra, uda... a w tej juz nowe nie mają miejsca[emoji14]
nie przejmuj się nimi bo one robią się naprawdę bardzo jasne. po porodzie smarowalam się oliwka i bioOli a później już serum na rozstępy. ważne jest smarowanie szczególnie jak chcesz po ciąży ćwiczyć bo skóra ma masaż i się ładnie wchłania. jest elastyczna i nawilżona :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Tak to moja pierwsza ciąża. Stosuje bioOil i teraz kram z tołpy kupiłam. Ale tak mnie sieka ze jak patrze to nie wierze, coraz ich wiecej.....

Aleksandra mi też się robią strasznie na pupie i piersiach. A teraz zaczęły też na udach. Smaruje ale mam wrażenie że to nic nie pomaga. Dobija mnie to.

Życiowa nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tymi przemeblowaniami;)

Hej ☺ u mnie właśnie komoda się składa dopiero dzisiaj kupiłam :rolleyes: w nastęym tyg łóżeczko. Dziewczyny macie już wózki w domu bo mój TŻ wierzy w zababony i nie chce mi go przywieźć... Siostrzyczka mu nagadała pierdół... Ja jeszcze rozstępów nie mam ale nie wiadomo jak to dalej będzie... Jak narazie 31w3d i 16kg naplusie:szok:

U mnie waga stanęła, od jakiś 2 tygodni niezmiennie 10,5 kg na plusie.
Rozstępy póki co tylko na biodrach, ale traktuję je bio oilem i po jakiś trzech tygodniach kuracji wydaje mi się, że już wyglądają lepiej.
Mebli dla małej brak, zamierzam jutro zamówić dopiero, wózek nawet nie wybrany... A to 33w4d :(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam jeszcze wózka bo dopiero będzie w następnym tygodniu, ale też zastanawiam się czy przywieźć, ale tylko że względu takiego, że mam kupe rzeczy dla dziecka i jeszcze wszędzie uprane rzeczy a nie uprasowane. Patka a na czym ten zabobon właściwie polega? bo to mnie ciekawi;)

U mnie na razie rozstępów brak, ale jeszcze mogą wyjść. Na razie równo +10 kg, 33 tydzień skończony. Wszyscy mówią, że brzuch mam niżej, jutro my w końcu mamy jechać wybrać farbę do pokoju młodej

reklama
wózek to była pierwsza rzecz jaką kupiliśmy[emoji14]i mam go w domku. wszystko jest poprane i poskladane i owinięte folią ;)
nie słyszałam zabobonu o wózku szczerze przyznam :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry