reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Co do rozstepow jestem dosc milo zaskoczona bo od samego poczatku ciazy stosuje jeden krem i mimo ze mialam lekkie rozstepy na piersiach przed ciaza wybielily sie a na brzuchu nic sie nie pojawilo ani nigdzie i stwierdzilam ze kupie ten krem dalej i bede wcierala i po porodzie.
U mnie 34t2d i +12 na koniec malego waga rosnie w zaskakujacym widze tempie to jeszcze cos z kg mi.dojdzie przez ten msc.
Wszyscy mi mowia o tym brzuchu nisko w sumie termin na 30.09 to polowa wrzesnia musze byc na strazy:)
A pokoj nie przygotowany...:(tzn meble są ale nie zlozone

reklama
To mozliwe,ze dopiero dostaniesz a ja zlozonych jeszcze nie bede miala:D
Inaczej mialam ten tydz zaplanowany juz mialam sobie ukladac ciuszki ahh..
A co kupujecie z mebli? My mamy z ikei lozeczko komode i takie półeczki na koszyki czy cos

Ja zamowiłam komode pare dni temu ale maja na to 21 dni roboczych masakra mam nadzieje ze przyjdzie zanim urodze u mnie na plusie tylko 1,5kg a mały wazy 2,300 ale to wszystko przez cukrzyce ciazowa ,rostępy mam dwa na brzuchu ale one sa po pierwszej ciazy i tylko takie niczym nie smarowałam

Świstak a jak Twoje cukry?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ja mam łóżeczko Klups, i w sumie zmieniliśmy komode w sypialni z Malm (3 szuflady) na taka większa z innej firmy (6 szuflad) plus organizer ten co kiedyś wrzuciłam link(Munchkin) . I ja więcej nie planuje teraz zmieniać, za rok zrobimy pokój dla dziecka ale to taki na wiele lat żeby idąc do szkoły te meble nadal służyły :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rodzina mojego TŻ twierdzi,że wózek powinien być w domu dopiero po porodzie bo może się coś stać... No ciemnogród normalnie hahao_O

Tekila ja też mam komode z 6 szufladami narazie wystarczy... My też myślimy o pokoiku dla niuni zrobic za rok. W sumie mamy wolny pokój ale chce żeby była narazie ze mna w sypialni.

Świstak a jak Twoje cukry?
Powiem tak najgorzej jest po sniadaniu bo jak wiadomo bardzo skacza a tak to całkiem ładne nawet ostatnio na wizycie pochwaliła mnie ze rano mam ładne wyniki i ze moge czesciej jesc ale powiem ci ze nie trzam az tak bardzo diety bo np po ziemniakach kotlecie i mizeri wychodzi mi 110 wiec takie obiadki jem i nawet normalny chleb nie jest tragiczny gorzej np ten co dziewczyny słodkie jedza z biedronki ja mam po nim bardzo wysoki cukier a one nie ,czasami nawt zjem sobie cos słodkiego jakiegos cukierka albo ciastko

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Powiem tak najgorzej jest po sniadaniu bo jak wiadomo bardzo skacza a tak to całkiem ładne nawet ostatnio na wizycie pochwaliła mnie ze rano mam ładne wyniki i ze moge czesciej jesc ale powiem ci ze nie trzam az tak bardzo diety bo np po ziemniakach kotlecie i mizeri wychodzi mi 110 wiec takie obiadki jem i nawet normalny chleb nie jest tragiczny gorzej np ten co dziewczyny słodkie jedza z biedronki ja mam po nim bardzo wysoki cukier a one nie ,czasami nawt zjem sobie cos słodkiego jakiegos cukierka albo ciastko

Do góry