reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam nadzieje ze dzisiejsze przemeblowanie będzie juz ostatnim[emoji14]
i tak będziemy musieli w swoim czasie na środek wszystko przesunąć żeby móc pomalować jeszcze ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Aleksandra a to twoja pierwsza ciąża? mi w pierwszej wyszły rozstępy okropne mimo smarowania. biust, brzuch aż pod żebra, biodra, uda... a w tej juz nowe nie mają miejsca[emoji14]
nie przejmuj się nimi bo one robią się naprawdę bardzo jasne. po porodzie smarowalam się oliwka i bioOli a później już serum na rozstępy. ważne jest smarowanie szczególnie jak chcesz po ciąży ćwiczyć bo skóra ma masaż i się ładnie wchłania. jest elastyczna i nawilżona :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Tak to moja pierwsza ciąża. Stosuje bioOil i teraz kram z tołpy kupiłam. Ale tak mnie sieka ze jak patrze to nie wierze, coraz ich wiecej.....

Aleksandra mi też się robią strasznie na pupie i piersiach. A teraz zaczęły też na udach. Smaruje ale mam wrażenie że to nic nie pomaga. Dobija mnie to.

Życiowa nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tymi przemeblowaniami;)

Hej ☺ u mnie właśnie komoda się składa dopiero dzisiaj kupiłam :rolleyes: w nastęym tyg łóżeczko. Dziewczyny macie już wózki w domu bo mój TŻ wierzy w zababony i nie chce mi go przywieźć... Siostrzyczka mu nagadała pierdół... Ja jeszcze rozstępów nie mam ale nie wiadomo jak to dalej będzie... Jak narazie 31w3d i 16kg naplusie:szok:

U mnie waga stanęła, od jakiś 2 tygodni niezmiennie 10,5 kg na plusie.
Rozstępy póki co tylko na biodrach, ale traktuję je bio oilem i po jakiś trzech tygodniach kuracji wydaje mi się, że już wyglądają lepiej.
Mebli dla małej brak, zamierzam jutro zamówić dopiero, wózek nawet nie wybrany... A to 33w4d :(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam jeszcze wózka bo dopiero będzie w następnym tygodniu, ale też zastanawiam się czy przywieźć, ale tylko że względu takiego, że mam kupe rzeczy dla dziecka i jeszcze wszędzie uprane rzeczy a nie uprasowane. Patka a na czym ten zabobon właściwie polega? bo to mnie ciekawi;)

U mnie na razie rozstępów brak, ale jeszcze mogą wyjść. Na razie równo +10 kg, 33 tydzień skończony. Wszyscy mówią, że brzuch mam niżej, jutro my w końcu mamy jechać wybrać farbę do pokoju młodej

reklama
wózek to była pierwsza rzecz jaką kupiliśmy[emoji14]i mam go w domku. wszystko jest poprane i poskladane i owinięte folią ;)
nie słyszałam zabobonu o wózku szczerze przyznam :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry