reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Życiowa ja to podziwiam Cię za ten ślub we wrześniu :-) ja bym rady nie dała :-)

Ja mam całe dwa miesiące do terminu ale jak już powoli wszystko kupuje dla siebie to do torby wsadź nie zaszkodzi :-) niech czeka! Ja się też z tym terminem trochę martwię bo wg ok 16'10 a wg usg 26.10... to duża różnica w liczeniu tygodni :-\ no ale ja wiem, że późno zaszłam w ciążę(choć do tej pory nie wiem jakim cudem) tylko wiecie... Chyba wolałabym tego 26.10 nie przekroczyć... gin też tak mówiła, ale u niej to się niestety wszystko zmienia z wizyty na wizytę...:-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bryyyyy dziś szaleje w nocy z mega sposobem na nogi-miska zimnej wody!!! Jest 3 w nocy a ja siedzę z nogami w lodowatej wodzie...brrrryyyy masakra :-) Ale może pomoże bo dziś już mnie tak uratowało ( woda plus później chodzenie przez 20 minut) i spałam od 1-2:30 :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja znów nie spałam coś nie moge ostatnio :( zasypiam koło 4 budzę się o 7 i KONIEC. U nas pogoda dziś pod psem, w nocy zaczęło lać i tak do tej pory

Oj tak, u mnie najgorzej z kręgosłupem. I złapała mnie jakaś infekcja a wizyta za półtora tygodniao_O A poza tym to jestem trochę jak taka babcinka, nawet mam problemy z wzięciem prysznica.

dzidzia pocieszyć cie jak napisze ze mój musi mi pomagać wstawać w wannie jak się położę bo inaczej się nie podniose[emoji14]
ale mi mały skacze w brzuchu... to też już boli...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak chodze to chodze ale jak sie poloze to plecy lędźwia tak bolą ze z boku na bok ciezko sie obrocic! Doslownie jak babcia,jeszcze waga robi swoje chyba:d

reklama
Wiecie co jest najgorsze że takie są uroki końca ciąży i nie ma opcji żeby to ominąć jakoś.
wiadomo jedna będzie odczuwała te dolegliwości bardziej inna mniej ...

nudzi mi się. .. rosół sobie pyka :) zaraz wstawię makaron...

umyka okna w dużym pokoju i będę sprzatala bo już nie mogę patrzeć na wszystko. .. a że jest chłodno to mi lepiej i mam siły więcej[emoji14]
idę umyć u cory okno jeszcze...

mój mnie wkurza dzisiaj i drażni jakoś ale to chyba wina hormonów niż jego[emoji14]wiec staram się być opanowana :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry