reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Życiowa ja to podziwiam Cię za ten ślub we wrześniu :-) ja bym rady nie dała :-)

Ja mam całe dwa miesiące do terminu ale jak już powoli wszystko kupuje dla siebie to do torby wsadź nie zaszkodzi :-) niech czeka! Ja się też z tym terminem trochę martwię bo wg ok 16'10 a wg usg 26.10... to duża różnica w liczeniu tygodni :-\ no ale ja wiem, że późno zaszłam w ciążę(choć do tej pory nie wiem jakim cudem) tylko wiecie... Chyba wolałabym tego 26.10 nie przekroczyć... gin też tak mówiła, ale u niej to się niestety wszystko zmienia z wizyty na wizytę...:-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bryyyyy dziś szaleje w nocy z mega sposobem na nogi-miska zimnej wody!!! Jest 3 w nocy a ja siedzę z nogami w lodowatej wodzie...brrrryyyy masakra :-) Ale może pomoże bo dziś już mnie tak uratowało ( woda plus później chodzenie przez 20 minut) i spałam od 1-2:30 :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja znów nie spałam coś nie moge ostatnio :( zasypiam koło 4 budzę się o 7 i KONIEC. U nas pogoda dziś pod psem, w nocy zaczęło lać i tak do tej pory

Oj tak, u mnie najgorzej z kręgosłupem. I złapała mnie jakaś infekcja a wizyta za półtora tygodniao_O A poza tym to jestem trochę jak taka babcinka, nawet mam problemy z wzięciem prysznica.

dzidzia pocieszyć cie jak napisze ze mój musi mi pomagać wstawać w wannie jak się położę bo inaczej się nie podniose[emoji14]
ale mi mały skacze w brzuchu... to też już boli...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak chodze to chodze ale jak sie poloze to plecy lędźwia tak bolą ze z boku na bok ciezko sie obrocic! Doslownie jak babcia,jeszcze waga robi swoje chyba:d

reklama
Wiecie co jest najgorsze że takie są uroki końca ciąży i nie ma opcji żeby to ominąć jakoś.
wiadomo jedna będzie odczuwała te dolegliwości bardziej inna mniej ...

nudzi mi się. .. rosół sobie pyka :) zaraz wstawię makaron...

umyka okna w dużym pokoju i będę sprzatala bo już nie mogę patrzeć na wszystko. .. a że jest chłodno to mi lepiej i mam siły więcej[emoji14]
idę umyć u cory okno jeszcze...

mój mnie wkurza dzisiaj i drażni jakoś ale to chyba wina hormonów niż jego[emoji14]wiec staram się być opanowana :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry