reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka współczuję hehe. .. mój się wziął za sprzątanie i przemeblowanie zrobił bo mi tak nie pasowało jak było wcześniej w sypialni... mam dylemat gdzie suszarkę postawie. .. ech... będę kombinować no bo co...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Bryyyyy dziś szaleje w nocy z mega sposobem na nogi-miska zimnej wody!!! Jest 3 w nocy a ja siedzę z nogami w lodowatej wodzie...brrrryyyy masakra :-) Ale może pomoże bo dziś już mnie tak uratowało ( woda plus później chodzenie przez 20 minut) i spałam od 1-2:30 :-)

Tekila moj sąsiad też ma RLS, i przez zime spi z nogami za oknem. DOSLOWNIE!!!
Ile razy jak wracalismy skądś to wracal na bosaka z nogami w sniegu i to mu pozniej pomagalo zasnać.

Zjadłam dwie miski rosołu. .. zjadła bym spokojnie trzecią ale to już byłoby przegięcie[emoji14]
brakuje mi pomysłów na kolacje... zjadlabym coś coś czego dawno nie jadłam. ..
co macie w planach? :) wiec ze jest 14 ale musze w sztabki zaplanować bo nie wiem czy do sklepu trzeba iść[emoji14]
młody dopiero teraz chyba poszedł spać. .. on ma jakoś na odwrót od rana się wiercil jak coś robiłam. a teraz zjadłam i się położyłam to ten śpi. .. a jak wstanę i zacznę się ruszać to znowu będzie przeszkadzał. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

dzidzia pocieszyć cie jak napisze ze mój musi mi pomagać wstawać w wannie jak się położę bo inaczej się nie podniose[emoji14]
ale mi mały skacze w brzuchu... to też już boli...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wcale Ci się nie dziwię;) my mamy głęboki brodzik i jak jestem bardzo zmęczona to też wolę poprosić o pomoc bo raz jak się uderzyłam w nogę to do tej pory mam siniaka i tylko się cieszyłam, że się nie przewróciłam na brzuch.

Życiowa, ale mi narobiłaś smaku na rosołek:p my dopiero skończyliśmy obiad więc o kolacji jeszcze nie myślimy. Ale na obiad u nas dziś makaron z szynką, serem żółtym i warzywami;)

Ja już z mężem przemeblowanie zrobiłam i powoli oczekujemy. Szyjka mi się skróciła i wiotka jest wiec musze przystopować ze sprzataniem i bieganiem. Jak u Was z rozstępami? Ja się załamałam..... mam na piersiach, posladkach i udach....

reklama
Aleksandra a to twoja pierwsza ciąża? mi w pierwszej wyszły rozstępy okropne mimo smarowania. biust, brzuch aż pod żebra, biodra, uda... a w tej juz nowe nie mają miejsca[emoji14]
nie przejmuj się nimi bo one robią się naprawdę bardzo jasne. po porodzie smarowalam się oliwka i bioOli a później już serum na rozstępy. ważne jest smarowanie szczególnie jak chcesz po ciąży ćwiczyć bo skóra ma masaż i się ładnie wchłania. jest elastyczna i nawilżona :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry