reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tak samo od jakiegoś tygodnia czuję cooooraz bardziej czasem chyba synuś trenuje skoki do wody:D a wcześniej bardzo rzadko i jak ktoś mnie pytał to nawet nie wiedziałam co odpowiedzieć ale teraz taką radochę mamy z mężem jak się dotknie i fika akurat:)

Pola - jak masz się zamartwiać to możesz spokojnie jechać na IP, natomiast jeżeli masz nisko łożysko i domniemam, że na przedniej ścianie, możesz ruchy odczuwać delikatniej.

:( kazała przyjechać, wiec czekam na męża wraca o 16. A ja oczywiście siedzę i zamiast się czymś zająć to czytam durne fora...

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola nie czytaj pierdół z netu, po co Ci dodatkowy stres. Połóż się na lewym boku i poczekaj aż zacznie się ruszać.

Pola, jak masz łożysko na przedniej ścianie i dziecko ułoży ci się plecami, to Nie będziesz czuła ruchów, tak miałam ostatnio, teraz mi się znowu tak kręci, że już w nocy mnie obudził kopniakiem, chyba nie był to jego ulubiony bok [emoji6]

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola dr Google jest ZAKAZANY ;) nununu nie czytamy i się nie denerwujemy:) a po wizycie proszę z uśmiechem opowiadać jak fikal bobasek i dać zdjęcia :)

Pola zawsze lepiej sprawdzić bo nie Ci spokoju. Twój stres nie jest wskazany.
Łożyskiem sie jeszcze nie przejmuj ma czas żeby pójść w gore i nie czytaj Google, ja tez nie czytam wole poczekać na opinie lekarza. Bedzie dobrze.

Czuje sie grypowo[emoji17] nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli i do tego pada.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Ja mam straszny zamuł dziś od popołudnia tylko leżę, właśnie wpierdzieliłam truskawki i czuję jak mały fika w środku:) chyba też lubi truskawki ze śmietaną:D
poziomkiii oby nie choróbsko!

Do góry