reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Boże a mi sie przypomniało jak nasza uczyła sie czytać, polski z angielskim sie jej mylił, do teraz na lodowce wisi mi kartka z " coham cie mamo" :) moze z synusiem sprawniej pójdzie:)

Wlasnie pożarłam galaretkę z nóżek! 100 lat nie jadłam pychotka:)

reklama
Agica to poukładana ta szkoła Twojej córci:) aż rzadko spotykane
Tola a Twój królewicz ile ma latek?

Dziewczyny a jak sobie radzicie z niskim ciśnieniem mówie odrazu że kawa niewchodzi w gre nienawidze kawy a cisnienie mam niskie 111/67 113/72 i tak codziennie

Dziewczyny bardzo proszę żebyście zerkneły na liste mam z października i podesłanie mi pw od kazdej z Was z brakującymi danymi, teraz troche z pamieci uzupełniłam ... ale że jest Tż to wiecie malo czasu :D
a jak bede miala w pw to sobie spisze i w wolnejk chwioli uzupelnie ... :)
pozdr

Świstak to nie niskie ciśnienie ;) ja mam 90/60[emoji14]jak spadnie do 80/50 zaczynam się źle czuć. A Ty się tylko martwisz tym ciśnieniem czy źle się czujesz?
Kawa nie pomaga, chwilowo podnosi ciśnienie. Ale chyba zielona herbata coś więcej daje.

Co do szkoły. Ja przypadkiem za dziecka połapałam czytanie i pisanie. Rodzice siedzieli z siostrą, a ja z nimi. No i 1, 2 klasa było ok, ale w 3 miałam problemy , bo nie słuchałam. Więc za szybko też nie dobrze. No i po co dzieciom odbierać dzieciństwo ? ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Świstak ja zawsze miałam niskie ciśnienie i teraz też mam tak 90/60 podobnie jak bellina. Jeżeli bardzo Tobie to przeszkadza to warto się energicznie poruszać- szybki spacer czy ruchy rąk. A źle się przy tym czujesz czy tylko martwi Cię taki wynik?

A w kwestii porad to jeszcze ja zapytam- czy macie też problemy z wzdęciami?? Ja tak po 14 to czuje takie napięcie, że szok... sprawdzałam to nie twardą macica ani nic takiego tylko na wysokości pępka wzdęcia :-( Ogólnie nie jem nic takiego co wzdyma, pije jedną kawę i tyle....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

90/60 to ja juZ chyba bym wogole niefunkcjonowała czasami to cisnienie mi przeszkadza jak mam bardzo niskie to nic mi sie niechce kawy niepijam bo nielubie a rodzinka jakos teraz niejest w stanie mi podniesc cisnienia bo podczas tej ciaży zrobiłam sie bardzo spokojna nic mnie niedenerwuje az mąż jest w szoku bo ja zawsze byłam energiczna wszedzie mnie pełno a teraz taka szara myszka mam nadzieje ze synus zabiera ten moj temperament przynajmniej poradzi sobie potem w zyciu

reklama
Tekila wzdecia to normalna rzecz, progesteron wysoki i on hamuje przemiene materii i wlasnie powoduje wzdecia. Kup espunisan on bezpieczny dla nas, zostal stworzony chyba specjalnie dla nas bo dla mnie to wybawienie

Do góry