reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witajcie nie było mnie cały dzień byłam zajęta szkoła obiad i prawie cały dzień maszyna do szycia tyle mi sie wszystkiego uzbierało a to skrócic a to podwinac a jak rodzinka zobaczyła ze wczoraj maz wyciagnoł maszyne z rana wszyscy przyniesli a to spodnie a to bluze a to tamto firanka itd masakra ale sie prawie odrobiłam zostały tylko spodnie garniturowe do zwężenia .A jak tam u was samopoczucia bo ja sie teraz położyłam a mały bryka w brzuszku po pecherzu skacze az miło ze go tak czuc coraz czesciej w dzien jak człowiek tak siedzi spokojnie czy lezy .Mój mąż niemoze sie doczekac jak przyłozy reke to bedzie go czył bo teraz to zabardzo jeszcze niewyczuwa a córunia przylepia sie do brzuszka bo ona chce porozmawiac z braciszkiem mowie jej wtedy ze jeszcze braciszek da jej popalic bedzie dokuczał

No to dobrze ja ogólnie jestem przeciw alkoholu a w szczególnosci w ciaży papierosy alkohol i kawa dla mnie moga nieistniec wiem ze to troche dziwne ale coz alkoholu nielubie no czasami jak jest jakas uroczystosc to jedynie drinka ale to jest troszke wina czerwonego i reszta to coca cola cytryna i lód papierosy to be be i jeszcze raz be i kawa tez be be

20160518_213654.jpg

Załączniki

• 20160518_213654.jpg
    20160518_213654.jpg
    859,4 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Ala, też mogłabym pić tego Radlera jak tylko ciepelko na ogrodzie a jeszcze grill... mniam! Póki mnie jeszcze nie za bardzo zgaga nie męczy, korzystam!

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry