reklama
swistak34
Fanka BB :)
Witajcie nie było mnie cały dzień byłam zajęta szkoła obiad i prawie cały dzień maszyna do szycia tyle mi sie wszystkiego uzbierało a to skrócic a to podwinac a jak rodzinka zobaczyła ze wczoraj maz wyciagnoł maszyne z rana wszyscy przyniesli a to spodnie a to bluze a to tamto firanka itd masakra ale sie prawie odrobiłam zostały tylko spodnie garniturowe do zwężenia .A jak tam u was samopoczucia bo ja sie teraz położyłam a mały bryka w brzuszku po pecherzu skacze az miło ze go tak czuc coraz czesciej w dzien jak człowiek tak siedzi spokojnie czy lezy .Mój mąż niemoze sie doczekac jak przyłozy reke to bedzie go czył bo teraz to zabardzo jeszcze niewyczuwa a córunia przylepia sie do brzuszka bo ona chce porozmawiac z braciszkiem mowie jej wtedy ze jeszcze braciszek da jej popalic bedzie dokuczał
swistak34
Ala a ty w ciąży pijesz?A ja zjadłam loda i popilam Warka i jestem tak pełna ze zaraz pekne
jest Warka 0.0Ala a ty w ciąży pijesz?
0 procent radlerAla a ty w ciąży pijesz?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
swistak34
No to dobrze ja ogólnie jestem przeciw alkoholu a w szczególnosci w ciaży papierosy alkohol i kawa dla mnie moga nieistniec wiem ze to troche dziwne ale coz alkoholu nielubie no czasami jak jest jakas uroczystosc to jedynie drinka ale to jest troszke wina czerwonego i reszta to coca cola cytryna i lód papierosy to be be i jeszcze raz be i kawa tez be be
reklama
joani
Ala, też mogłabym pić tego Radlera jak tylko ciepelko na ogrodzie a jeszcze grill... mniam! Póki mnie jeszcze nie za bardzo zgaga nie męczy, korzystam!
Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom