reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tak samo od jakiegoś tygodnia czuję cooooraz bardziej czasem chyba synuś trenuje skoki do wody:D a wcześniej bardzo rzadko i jak ktoś mnie pytał to nawet nie wiedziałam co odpowiedzieć ale teraz taką radochę mamy z mężem jak się dotknie i fika akurat:)

Pola - jak masz się zamartwiać to możesz spokojnie jechać na IP, natomiast jeżeli masz nisko łożysko i domniemam, że na przedniej ścianie, możesz ruchy odczuwać delikatniej.

:( kazała przyjechać, wiec czekam na męża wraca o 16. A ja oczywiście siedzę i zamiast się czymś zająć to czytam durne fora...

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola nie czytaj pierdół z netu, po co Ci dodatkowy stres. Połóż się na lewym boku i poczekaj aż zacznie się ruszać.

Pola, jak masz łożysko na przedniej ścianie i dziecko ułoży ci się plecami, to Nie będziesz czuła ruchów, tak miałam ostatnio, teraz mi się znowu tak kręci, że już w nocy mnie obudził kopniakiem, chyba nie był to jego ulubiony bok [emoji6]

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola dr Google jest ZAKAZANY ;) nununu nie czytamy i się nie denerwujemy:) a po wizycie proszę z uśmiechem opowiadać jak fikal bobasek i dać zdjęcia :)

Pola zawsze lepiej sprawdzić bo nie Ci spokoju. Twój stres nie jest wskazany.
Łożyskiem sie jeszcze nie przejmuj ma czas żeby pójść w gore i nie czytaj Google, ja tez nie czytam wole poczekać na opinie lekarza. Bedzie dobrze.

Czuje sie grypowo[emoji17] nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli i do tego pada.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Ja mam straszny zamuł dziś od popołudnia tylko leżę, właśnie wpierdzieliłam truskawki i czuję jak mały fika w środku:) chyba też lubi truskawki ze śmietaną:D
poziomkiii oby nie choróbsko!

Do góry