reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

poziomki - dbaj o Was co by się jakieś dziadstwo nie rozwineło
betka - u mnie to samo, ubrałam szlafrok i siedzę na kanapie i myślę co by tu zjeść :-p

reklama
Miłka najgorsze, że ja dziś zjem jedno i myślę już co potem zjem:D matko boska sto kilko będę ważyć

Mój orgaznizm też jest jakiś powalony, chcę mi się kwaśnego, nażre się i za chwilę zgaga :-p
po co mnie kusi jak wie jak to się skończy ;-) ;)

bo to tak jest Miłka, ja na szczęście nie mam zgagi a pijesz coś na zgagę czy coś?
poziomkii no to dziś dzień żarcia:D hmmm a co na kolację:D

nic mi nie mów o filmie bo znów się poryczałam właśnie wczoraj tak samo:D wzrusza mnie wszystko Was tak też?:D

Tez, dosłownie wszystko. Dzis mam takie wzdecia, że ło matko... nic nie pomaga nawet espunisan. Mała dzis się malutko rusza, moze gorszy dzień ma, wczoraj za to fikała calutki dzień.

reklama
Do góry