reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

swistak - moja ma tylko 2 dni w tygodniu na 10:55, a reszte tygodnia na rano, najpóżniej konczy o 14:30, lekcje do 16:00 to jakiś koszmar :dry:

reklama
Koszmar koszmar ja dzieci maja sie o tej godzinie skupic a teraz to bedzie porazka jak zrobi sie ciepło to będa tylko patrzec zeby pobiegac na dworze a najlepsze to ze koło szkoły postawili plac zabaw ha ha to juz wiecie jak to bedzie powrót z 16 bedzie 18 ale co tam przecież dzieci sa najwazniejsze i maja przecież tak lekcje dostosowane ze wszystko jest dobrze to słowa dyrektorki

Masakre jakąś macie. . Mój młody ma codziennie na 7.30 i kończy 12 ... w środę o 11.00
Aria niepodnoś mi ciśnienia bo to jest jedna wielka porazka miało byc tak ze dzieci miały sie bardziej w formie zabawy uczyc a tu cały czas siedza w tych ławkach i sie uczą a te czytanki w elementarzu to niech sobie sami ministrowie edukacji czytaja bo to kest dla 9latkow a nie dla 6latkow

Moja Zuzia już do 2 kl. chodzi i zawsze ma na 8 ale z powrotami różnie bo niby zajęcia podstawowe ma do 13, to potem obiad,zajęcia dodatkowe (dziś najgorzej ALE LUBI wtorki :) biblioteczne na które chodzi by nie czekać na zajęcia szachowe które są o 14... :) Przychodzi ok 15 zje obiad w domu, na 16 leci do Domu Kultury na zajęcia teatralne, o 18 teraz majówki są więc czasem prosto idą sobie do kościoła. I przyjdzie o 19...:D Oczywiście puki noc nie zastanie z ogrodu się jej nie wyciągnie, a potem ....sieeeedziiiii do nocy z zadaniem :) bo odrabia tylko z tatusiem, ( mama sie nie nadaje nie ma cierpliwości)

Więc... takie dziecko co zajęcia szkolne zaczyna o 12.... to kurcze nic z dnia nie ma bo cały roz... .ny . Fest mądre.

Tekst z elementarza STAROWINKA-Wytłumacz dziecku co to jest albo sformułowanie to jest mama mamy a to tata taty jak by niemogli napisac to babcia i dziadek

reklama
Do góry