reklama
swistak34
Fanka BB :)
Koszmar koszmar ja dzieci maja sie o tej godzinie skupic a teraz to bedzie porazka jak zrobi sie ciepło to będa tylko patrzec zeby pobiegac na dworze a najlepsze to ze koło szkoły postawili plac zabaw ha ha to juz wiecie jak to bedzie powrót z 16 bedzie 18 ale co tam przecież dzieci sa najwazniejsze i maja przecież tak lekcje dostosowane ze wszystko jest dobrze to słowa dyrektorki
swistak - moja ma tylko 2 dni w tygodniu na 10:55, a reszte tygodnia na rano, najpóżniej konczy o 14:30, lekcje do 16:00 to jakiś koszmar
Masakre jakąś macie. . Mój młody ma codziennie na 7.30 i kończy 12 ... w środę o 11.00
swistak34
Aria niepodnoś mi ciśnienia bo to jest jedna wielka porazka miało byc tak ze dzieci miały sie bardziej w formie zabawy uczyc a tu cały czas siedza w tych ławkach i sie uczą a te czytanki w elementarzu to niech sobie sami ministrowie edukacji czytaja bo to kest dla 9latkow a nie dla 6latkowMasakre jakąś macie. . Mój młody ma codziennie na 7.30 i kończy 12 ... w środę o 11.00
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Moja Zuzia już do 2 kl. chodzi i zawsze ma na 8 ale z powrotami różnie bo niby zajęcia podstawowe ma do 13, to potem obiad,zajęcia dodatkowe (dziś najgorzej ALE LUBI wtorki biblioteczne na które chodzi by nie czekać na zajęcia szachowe które są o 14... Przychodzi ok 15 zje obiad w domu, na 16 leci do Domu Kultury na zajęcia teatralne, o 18 teraz majówki są więc czasem prosto idą sobie do kościoła. I przyjdzie o 19... Oczywiście puki noc nie zastanie z ogrodu się jej nie wyciągnie, a potem ....sieeeedziiiii do nocy z zadaniem bo odrabia tylko z tatusiem, ( mama sie nie nadaje nie ma cierpliwości)
swistak34
A co dopiero jakies zajecia dodatkowe tak jak ty piszesz masakraWięc... takie dziecko co zajęcia szkolne zaczyna o 12.... to kurcze nic z dnia nie ma bo cały roz... .ny . Fest mądre.
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wiecie coni to mi sie w Uk podoba ze wszystkie szkoły sa 9:00-15:20.
Tylko Jaga przedszkole ma 8-13 trzy razy w tyg.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Tylko Jaga przedszkole ma 8-13 trzy razy w tyg.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati