reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mnie też zgaga dokuczala okropnie, nieważne co zjadłam, id razu mnie paliło. Też tylko rennie mi pomagał a cała reszta w ogóle. Milka a po sprite nie bylo jeszcze gorzej, bo to przecież kwas cytrynowy. Nie mogłam tego pić.

Moj pierwszy synus zawsze był z pomiarami do przodu, teraz drugi jesdt mniejszy ale i task się tym nie sugerujcie, najważniejsze że przyrost jest. W jeden dzień u różnych dwóch lekarzy może wyjść inny pomiar, to tylko sprawa milimetra a różnica w dniach.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ja dzis juz od 6 na nogach sniadania corcie do szkoły zakupy i jestem w domu ale niezadługo o 11 trzeba isc po corcie do szkoły potem szybko obiad i znowu szybko na tance mała zaprowadzic i zebranie w szkole potem ja odebrac i taki dzis dzien zwariowany

Wiktoria w sensie zapisać to maleństwo, które nosisz? Jak tak to jestem pod wrażeniem!
Ja od 4:30 miałam 2h przerwę w śnie ale o później udało się mi zasnąć... Jak jestem zupełnie niewyspana to ból głowy murowany :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi właśnie o zapisanie chodziło :-) Masakra.. Mam w sumie nadzieję, że u nas tak nie jest :-) Bo właściwie nigdy się tym nie interesowałam!
Pogoda za oknem kiepska i nawet nie chcę mi się wstać tak do końca i ubrać :-) zjadłam śniadanko i hm lenistwo mi się załączyło...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktorka - u nas do żłobka są zapisy elektroniczne, zapisać się możesz jak masz PESEL dziecka. Natomiast nie ma problemu z miejscami w Katowicach.

Do góry