reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mnie też zgaga dokuczala okropnie, nieważne co zjadłam, id razu mnie paliło. Też tylko rennie mi pomagał a cała reszta w ogóle. Milka a po sprite nie bylo jeszcze gorzej, bo to przecież kwas cytrynowy. Nie mogłam tego pić.

Moj pierwszy synus zawsze był z pomiarami do przodu, teraz drugi jesdt mniejszy ale i task się tym nie sugerujcie, najważniejsze że przyrost jest. W jeden dzień u różnych dwóch lekarzy może wyjść inny pomiar, to tylko sprawa milimetra a różnica w dniach.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ja dzis juz od 6 na nogach sniadania corcie do szkoły zakupy i jestem w domu ale niezadługo o 11 trzeba isc po corcie do szkoły potem szybko obiad i znowu szybko na tance mała zaprowadzic i zebranie w szkole potem ja odebrac i taki dzis dzien zwariowany

Wiktoria w sensie zapisać to maleństwo, które nosisz? Jak tak to jestem pod wrażeniem!
Ja od 4:30 miałam 2h przerwę w śnie ale o później udało się mi zasnąć... Jak jestem zupełnie niewyspana to ból głowy murowany :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi właśnie o zapisanie chodziło :-) Masakra.. Mam w sumie nadzieję, że u nas tak nie jest :-) Bo właściwie nigdy się tym nie interesowałam!
Pogoda za oknem kiepska i nawet nie chcę mi się wstać tak do końca i ubrać :-) zjadłam śniadanko i hm lenistwo mi się załączyło...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktorka - u nas do żłobka są zapisy elektroniczne, zapisać się możesz jak masz PESEL dziecka. Natomiast nie ma problemu z miejscami w Katowicach.

Do góry