Ja już po usg jakie to cudowne zobaczyć fikajacego bobasa machajace nóżki i rączki ulga wszystko dobrze nosek widać serduszko posluchalam ale dzidziul się obraził i poszedł spać i choć lekarz nami majtal to zacisnal nogi i koniec współpracy
reklama
Witam,
Kamilaa najważniejsze, że dzidziuś zdrowy.
Wiecie co aż dziwne jak wiele psychika potrafi zdziałać przy zachodzeniu w ciążę. Cieszę się, że każdej z nas się to udało i oby teraz szczęśliwie do października
Poziomki kciuki za męża!
A my dalszy ciąg przygód z mieszkaniem, niemal książkę mogłabym o tym napisać...
Kamilaa najważniejsze, że dzidziuś zdrowy.
Wiecie co aż dziwne jak wiele psychika potrafi zdziałać przy zachodzeniu w ciążę. Cieszę się, że każdej z nas się to udało i oby teraz szczęśliwie do października
Poziomki kciuki za męża!
A my dalszy ciąg przygód z mieszkaniem, niemal książkę mogłabym o tym napisać...
Tola właśnie i mi się co chwila robil stan zapalny dziąsła przez 8, która nie mogła się przebić... Współczuję strasznie, ja czasem tatum verde psiukałam w to miejsce jak już nie mogłam wytrzymać zawsze to troszkę złagodzi ból no i działa przeciw zapalnie.
PerseaNigra
Fanka BB :)
Miałam chłopaka, który zabieg na stulejkę zrobił sobie w wieku 20 lat. Mamusia zadbała co Głupio było na początku, bo nie mógł się powstrzymać od drapania w miejscach publicznych
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kamila super wieści
Faktycznie, jeszcze dziecku sie nie wytłumaczy ze to dla jego dobra i musi sie wygoić.
Paulina może napisz
Persea to nie jest bolesne dla faceta?
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Faktycznie, jeszcze dziecku sie nie wytłumaczy ze to dla jego dobra i musi sie wygoić.
Paulina może napisz
Persea to nie jest bolesne dla faceta?
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
anieok
U nas roznica bedzie 5 lat Miedzy M i 15 miesiecy miedzy Zo.
Siedze w dluuuugiej kolejce do zakaznej i w koncu mam okazje ponadrabiac. Kurcze wydaje mi sie ze moj Mlody tez powinien mieć zabieg ale za nic w swiecie nie chce nikomu pokazac siusiaka i nie da sie wytlumaczyc ze lekarzowi trzeba. Za to zeby zdjac majtki z chlopakami w przedszkolu i sobie dupska pokazywac to nie ma oporow.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Siedze w dluuuugiej kolejce do zakaznej i w koncu mam okazje ponadrabiac. Kurcze wydaje mi sie ze moj Mlody tez powinien mieć zabieg ale za nic w swiecie nie chce nikomu pokazac siusiaka i nie da sie wytlumaczyc ze lekarzowi trzeba. Za to zeby zdjac majtki z chlopakami w przedszkolu i sobie dupska pokazywac to nie ma oporow.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Dziewczyny między Angel talk a sound jest duża różnica- konstrukcja tego pierwszego nie pozwala na wykrycie tętna poniżej 16tc. I raczej dostępne w necie modele to sound -ja talk kupiłam w sklepie medycznym.. spanikowałam wtedy przed badaniem usg :-) no mój błąd ...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tola haha wybacz ale zdjecie twojego synka mnie powalilo. Zabawq musiala byc przednia
Ja bardzo chcialam miec dzieci rok po roku ale niestety z drugim nie udalo nam sie tak od razu. Za to z trzecim zaszlam w pierwszym cyklu staran. teraz mam mega obawy jak sobie poradze z trojką dosc malych dzoeci ale co ma byc to bedzie.
Ja bardzo chcialam miec dzieci rok po roku ale niestety z drugim nie udalo nam sie tak od razu. Za to z trzecim zaszlam w pierwszym cyklu staran. teraz mam mega obawy jak sobie poradze z trojką dosc malych dzoeci ale co ma byc to bedzie.