reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No to fakt... nie potrafię sobie tego wyobrazić. .. próbowałam i skończyło się łzami a problem nie mam więc pozostaje tylko... na całe szczęście. . Sobie wyobrazić :( i nawet najgorsze mu wrogowi w takiej sytuacji życzyła bym powodzenia .

reklama
No dla mnie to była meeeega niespodzianka i nie powiem wylam jak zobaczyłam II kreski i bynajmniej nie z radości .... bo nie planowaliśmy. .. ale teraz a kysz jak ktoś byi je "zabral" ... dobra nie będę bluznic :p
Tez juz się nie mogę doczekać kiedy je przytule i kiedy Tż i młody je zobaczą :)

Rozwiązałam problem mojego detektora! Dałam się wyprowadzić w błąd bo zamówiłam model Angel talk a nie sound .... a na tym wyraźnie pisze, że od 16tc dopiero....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No też nie był zadowolony ... zwłaszcza że na ten rok plan był taki ze dzialka i dom a teraz nam się trochę przesunie ... no i duży szok. Zwłaszcza że teraz on tam a my tu ... ale już też przywyklam do myśli ze będzie drugie i ciągle pyta czy czuje ze będzie dziewczybka :)

A no i pytanie jak to możliwe. ... przecież brałas tabletki .... może test się pomylił. ... ale ja jak mu powiedziałam to już po becie byłam i o pomyłkę nie było mowy.... a najlepsze jest to ze jak pisałam już pod koniec roku zaczęło mi wariowax z okresem i lekarz powiedział ze przy tych tabl. Może mi się okres troszkę prEsunav albo jakieś plamienia w cyklu bo to nowe ...
I test zrobiłam w sumie po to żeby wykluczyć ciążę bo musiałam wziąć juz tabsy z 2 paczki a tu zonk :)

@tekila tez temu sie dziwiłam ze ja tak dobrze słysze a ty nie choc łep w łep idziemy. Dzisiaj tez bez problemu go znalazłam tak.jak mloda lubila siedziec po prawej stronke brzucha tak ten dzidek lubi po lewej

reklama
Yyyy ze tak spytam o zasadnosc uzywania tych detektorow. No przeciez za pare dni beda wyczuwalne ruchy. No ja juz czuje wydaje mi sie ze to dziec a nie bulgoty jakies. A za dwa tygodnie to raczej nie bedzie juz watpliwosci....

Do góry