No to fakt... nie potrafię sobie tego wyobrazić. .. próbowałam i skończyło się łzami a problem nie mam więc pozostaje tylko... na całe szczęście. . Sobie wyobrazić i nawet najgorsze mu wrogowi w takiej sytuacji życzyła bym powodzenia .
reklama
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
No dla mnie to była meeeega niespodzianka i nie powiem wylam jak zobaczyłam II kreski i bynajmniej nie z radości .... bo nie planowaliśmy. .. ale teraz a kysz jak ktoś byi je "zabral" ... dobra nie będę bluznic
Tez juz się nie mogę doczekać kiedy je przytule i kiedy Tż i młody je zobaczą
Tez juz się nie mogę doczekać kiedy je przytule i kiedy Tż i młody je zobaczą
tekila85
Fanka BB :)
Rozwiązałam problem mojego detektora! Dałam się wyprowadzić w błąd bo zamówiłam model Angel talk a nie sound .... a na tym wyraźnie pisze, że od 16tc dopiero....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
No też nie był zadowolony ... zwłaszcza że na ten rok plan był taki ze dzialka i dom a teraz nam się trochę przesunie ... no i duży szok. Zwłaszcza że teraz on tam a my tu ... ale już też przywyklam do myśli ze będzie drugie i ciągle pyta czy czuje ze będzie dziewczybka
A no i pytanie jak to możliwe. ... przecież brałas tabletki .... może test się pomylił. ... ale ja jak mu powiedziałam to już po becie byłam i o pomyłkę nie było mowy.... a najlepsze jest to ze jak pisałam już pod koniec roku zaczęło mi wariowax z okresem i lekarz powiedział ze przy tych tabl. Może mi się okres troszkę prEsunav albo jakieś plamienia w cyklu bo to nowe ...
I test zrobiłam w sumie po to żeby wykluczyć ciążę bo musiałam wziąć juz tabsy z 2 paczki a tu zonk
A no i pytanie jak to możliwe. ... przecież brałas tabletki .... może test się pomylił. ... ale ja jak mu powiedziałam to już po becie byłam i o pomyłkę nie było mowy.... a najlepsze jest to ze jak pisałam już pod koniec roku zaczęło mi wariowax z okresem i lekarz powiedział ze przy tych tabl. Może mi się okres troszkę prEsunav albo jakieś plamienia w cyklu bo to nowe ...
I test zrobiłam w sumie po to żeby wykluczyć ciążę bo musiałam wziąć juz tabsy z 2 paczki a tu zonk
PerseaNigra
Aria wyobrazam sobie zdziwienie.
Na szczescie na mnie tabletki dzialaly bo gdyby bylo inaczej to mialabym dziecko z gosciem z ktorym dzis nie poszlabym nawet na kawe
Na szczescie na mnie tabletki dzialaly bo gdyby bylo inaczej to mialabym dziecko z gosciem z ktorym dzis nie poszlabym nawet na kawe
reklama
PerseaNigra
Yyyy ze tak spytam o zasadnosc uzywania tych detektorow. No przeciez za pare dni beda wyczuwalne ruchy. No ja juz czuje wydaje mi sie ze to dziec a nie bulgoty jakies. A za dwa tygodnie to raczej nie bedzie juz watpliwosci....