reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczynki łącze sie z wami mi tez mdłości dokuczają teraz tylko wieczorami i wtedy marzy mi sie tylko to aby pojsc spac.
Ja juz posprzątałam obiad zrobilam, szkoda ze samochod w naprawie bo na zakupy bym sie wybrala ide odpoczac teraz:)

reklama
U mnie tez mdlosci sie przeniosły na druga polowe dnia. W ogole juz dawno stwierdzilan ze nazwe poranne mdlosci to chyba facet wymyslil...

anieok ja od początku mam wieczorem. w największej fazie ok 22 biorę cukierka i lece spać :D hihi
my też na święta do rodzicow, od siebie jakieś smakołyki dorzucę :)

Ja zawsze mdłości miałam popołudniu i wieczorem teraz mam od rana:/

U nas będzie żurek z biała kiełbasa, sałatka jarzynowa bo wszyscy uwielbiamy, jaja faszerowane i pieczone mięsko. Z ciast sernik i jeszcze nie wiem :)

Właśnie dziewczyny nie mamy bliźniaków!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczynki ;)

Na początku gratuluję Wam udanych wizyt ! :yes:
U mnie lekka poprawa, poranne mdłości nadal są poranne, w okolicy obiadu już ich nie ma, więc mogę w miarę normalnie funkcjonować :tak: Cieszę się że apogeum wymiotów już przeszło, inaczej nie poszalałabym na wielkanocnym stole :szok:
Ja zaczynam buszować w kuchni od jutra. Piekę sernik, będzie sałatka ze słonecznikiem, jajka faszerowane i tradycyjny polski żur :yes: Wczorajsze zakupy w polskim sklepie skończyły się na zjedzeniu praktycznie całego pętka kiełbasy + 3/4 słoika musztardy francuskiej do tego ! :oo: Wszystko co ostre i wyraziste w smaku pochłaniam popołudniami :-D
@poziomki fajnie , że się odezwałaś. Super rodzinka :yes: Sama pochodzę z licznej rodziny, wszyscy się wspieramy, kochamy i dbamy o siebie mimo dzielących nas kilometrów :rolleyes:

Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt ! Wszelkiej pomyślności i radości !
kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg

Załączniki

• kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg
    kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 289
Aria u mnie wszyscy sternikowi i jak pytam o ciasto to tylko o sernik pytają :/ zupełnie jak by nie było innych ciast.

Taka ja dzięki:) ile masz rodzeństwa?

Zachciało nam się wycieczki, już od ponad godziny w drodze ale na szczęście zaraz dojedziemy bo zaczynaja marudy marudzić

Dziewczyny, dla Was i Waszych rodzin spokoju i wspaniałej atmosfery. Pysznego jedzenia i ciepłego mokrego dyngusa:)
caa362cc319840545814e08fd2098f1d.jpg

Doczytalam :)

Ja bym chciała znać płeć, ale wstrzymam się do usg polowkowego, bo teraz łatwo o pomyłkę. Mąż twierdzi, że będzie syn, ja nie mam preferencji, z obu opcji się uciesze :).

Mieliśmy jechać na święta do moich rodziców, ale jednak zostajemy u siebie i spędzamy Wielkanoc we trójkę.

Mam jadlowstret, najchętniej zywilabym się powietrzem... Zmuszam się do jedzenia tła malucha tylko i wyłącznie...

Nie pamiętam co komu niestety :(

reklama
Do góry