reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cześć dziewczyny witam z rana.
kurcze miałam wczoraj kupić sode i zapomniałam a przydałaby sie ;-) bo też ciekawa jestem co tam u mnie w brzuszku sobie siedzi, 1 kwietnia mam prenatalne to sie może dowiem.
Poziomki super gromadka

reklama
poziomki świetny ten filmik, miło zobaczyć tyle roześmianych twarzy. Wspaniała z Was rodzinka, az się ciepło na sercu robi :) Ile lat ma najstarsza córka?

Dzień dobry przedświątecznie :)

Jeszcze tylko kilka godzin w pracy i czas zabierać się za pichcenie świątecznych potraw :)

Ponieważ u mnie zasada jest podobna jak u Cherry (komóry, tablety idą w odstawkę) to już teraz

Życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych !!!

Ps. @papciarkowa mam nadzieje że sprowadziłaś męża do pionu ? a że strzelił focha .... co za tupet !!! powinien w ramach przeprosin zaparzyć Ci przepyszna herbatkę !!!

Ruda może być proszek do pieczenia
Życzę Ci aby się sprawdziło. Z obrączki nigdy nie robiłam, właściwie nigdy nie testowałam tych wszystkich zabobonów.

Papciarkowa czosnku się najedz biodrami przejdzie:)

Aria dzięki, strasznie mi się to spodobało i muszę więcej zrobić :)
Trzymam kciuki

Ann niestety kosztem jednego ze starych:/

Lucjychoice leniuchuj

Izulla No niestety a do prywatnego nie będę szła tylko po sprawdzenie płci bo to zabawa za £100

Madziorek dziękuje, na żywo sa cudniejsze! Moja soda dzidzia wyszła z kubka[emoji15]

Stonka dzięki, masz przeczucia?

Larkaa dzięki, one sa bardzo wesołe :) najstarsza ma 16 skończone.

My dzisiaj zamiast sprzątać i gotować lecimy się bawić :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki wlasnie zobaczylam filmik ale super :-) blizniaczki sa boskie. Jak I reszta dziewczyn :-)

Ann oczywiscie zeby bylo zdrowe ale marzy mi sie parka a trzecie kiedys to juz bez roznicy :-)

Jak mozna sie najesc czosnku biodrami?

Dziewczyny, nie nadrobie! Grafik mialam zawalony:/Zycze Wam Wesolych Swiat Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa :*** Do po swietach :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej, chciałam wam napisać źr już na miejscu.

A co do płci to zamierzam poprosić gina żeby poinformował nas jak będzie bardzo pewien. Zero spekulacji. Nie chce się bez potrzeby nastawiac.

reklama
Wesoła, co się nie odzyeasz po wizycie? Jak tam?
Ja też byłabym spokojniejsza, gdybym nie przełożyła wizyty a tak muszę czekać jeszcze 1.5 tygodnia...

Dobrych fluidow kuchennych Wam przesylam, tym, które siedzą w kuchni. Ja w tym roku nic niue robię raczej i nie jest mi z tym absolutnie źle ;-)

Do góry