reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczynki łącze sie z wami mi tez mdłości dokuczają teraz tylko wieczorami i wtedy marzy mi sie tylko to aby pojsc spac.
Ja juz posprzątałam obiad zrobilam, szkoda ze samochod w naprawie bo na zakupy bym sie wybrala ide odpoczac teraz:)

reklama
U mnie tez mdlosci sie przeniosły na druga polowe dnia. W ogole juz dawno stwierdzilan ze nazwe poranne mdlosci to chyba facet wymyslil...

anieok ja od początku mam wieczorem. w największej fazie ok 22 biorę cukierka i lece spać :D hihi
my też na święta do rodzicow, od siebie jakieś smakołyki dorzucę :)

Ja zawsze mdłości miałam popołudniu i wieczorem teraz mam od rana:/

U nas będzie żurek z biała kiełbasa, sałatka jarzynowa bo wszyscy uwielbiamy, jaja faszerowane i pieczone mięsko. Z ciast sernik i jeszcze nie wiem :)

Właśnie dziewczyny nie mamy bliźniaków!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczynki ;)

Na początku gratuluję Wam udanych wizyt ! :yes:
U mnie lekka poprawa, poranne mdłości nadal są poranne, w okolicy obiadu już ich nie ma, więc mogę w miarę normalnie funkcjonować :tak: Cieszę się że apogeum wymiotów już przeszło, inaczej nie poszalałabym na wielkanocnym stole :szok:
Ja zaczynam buszować w kuchni od jutra. Piekę sernik, będzie sałatka ze słonecznikiem, jajka faszerowane i tradycyjny polski żur :yes: Wczorajsze zakupy w polskim sklepie skończyły się na zjedzeniu praktycznie całego pętka kiełbasy + 3/4 słoika musztardy francuskiej do tego ! :oo: Wszystko co ostre i wyraziste w smaku pochłaniam popołudniami :-D
@poziomki fajnie , że się odezwałaś. Super rodzinka :yes: Sama pochodzę z licznej rodziny, wszyscy się wspieramy, kochamy i dbamy o siebie mimo dzielących nas kilometrów :rolleyes:

Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt ! Wszelkiej pomyślności i radości !
kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg

Załączniki

• kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg
    kartki-wielkanoc-kolorowa-wielkanoc-3474.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 287
Aria u mnie wszyscy sternikowi i jak pytam o ciasto to tylko o sernik pytają :/ zupełnie jak by nie było innych ciast.

Taka ja dzięki:) ile masz rodzeństwa?

Zachciało nam się wycieczki, już od ponad godziny w drodze ale na szczęście zaraz dojedziemy bo zaczynaja marudy marudzić

Dziewczyny, dla Was i Waszych rodzin spokoju i wspaniałej atmosfery. Pysznego jedzenia i ciepłego mokrego dyngusa:)
caa362cc319840545814e08fd2098f1d.jpg

Doczytalam :)

Ja bym chciała znać płeć, ale wstrzymam się do usg polowkowego, bo teraz łatwo o pomyłkę. Mąż twierdzi, że będzie syn, ja nie mam preferencji, z obu opcji się uciesze :).

Mieliśmy jechać na święta do moich rodziców, ale jednak zostajemy u siebie i spędzamy Wielkanoc we trójkę.

Mam jadlowstret, najchętniej zywilabym się powietrzem... Zmuszam się do jedzenia tła malucha tylko i wyłącznie...

Nie pamiętam co komu niestety :(

reklama
Do góry