reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aria mam wizytę 07.04 ale ostatnio byłam 29.02 i juz się doczekać nie mogę.

Joani ja też w tym roku nic nie muszę robić. Ale mi z tym dobrze :-D
Siedzę w aucie i czekam, aż mąż paczkę wyślę. Kiszki mi marsza grają i chyba się nie obejdzie bez jedzenia bo będę tylko zła na zakupach. Od śniadania o 9 już czuję głód.

ja jeszcze w pracy do 15.00 a potem bede cos pichcic- rolade serowa z kurakiem i pieczarkami, Link do: Smaki ogrodu: ROLADA SEROWA Z KURCZAKIEM I PIECZARKAMI
jajka nadziewane (szynka,por, zóltka, majonez, szypiorek) i szparagi z szynką i serkiem chrzanowym;-)
jade do tesciów i rodzicow wiec nie musze duzo czarowac ;-)
mdlosci cały czas od 17.00 do nocy- dziwnie co??? ktos tak ma?
byłam w hm, fajne przeceny sa- np. kupiłam chrzesnicy czapke wiosenna z ta "mam te moc" chyba kraina lodu za 10 zl, koszulki za 14,99 dla leona i sobie super szalik za 20 zł
polecam ;-) ale to jest minus pracy przy Starym Browarze w Poz (zakupy zakupy zakupy)

Ja, kuchnie zostawiam na jutro, ale nie napracuje sie za bardzo, robie tylko barszczyk jedna salatke i upieke rurki. Większość czasu bedziemy w rozjazdach wiec bez sensu zebym robila więcej.
A dzisiaj o 14 mam wizyte i strasznie się stresuje...

ja jeszcze w pracy do 15.00 a potem bede cos pichcic- rolade serowa z kurakiem i pieczarkami, Link do: Smaki ogrodu: ROLADA SEROWA Z KURCZAKIEM I PIECZARKAMI
jajka nadziewane (szynka,por, zóltka, majonez, szypiorek) i szparagi z szynką i serkiem chrzanowym;-)
jade do tesciów i rodzicow wiec nie musze duzo czarowac ;-)
mdlosci cały czas od 17.00 do nocy- dziwnie co??? ktos tak ma?
byłam w hm, fajne przeceny sa- np. kupiłam chrzesnicy czapke wiosenna z ta "mam te moc" chyba kraina lodu za 10 zl, koszulki za 14,99 dla leona i sobie super szalik za 20 zł
polecam ;-) ale to jest minus pracy przy Starym Browarze w Poz (zakupy zakupy zakupy)

Magda, ja tak mam. Bierze mnie na wymioty i mam mdłości właśnie w godzinach popołudniowo wieczornych :(
Jestem maniakiem szalików! pędze dzisiaj do hm :D

Ja, kuchnie zostawiam na jutro, ale nie napracuje sie za bardzo, robie tylko barszczyk jedna salatke i upieke rurki. Większość czasu bedziemy w rozjazdach wiec bez sensu zebym robila więcej.
A dzisiaj o 14 mam wizyte i strasznie się stresuje...

Ja też jutro popichce posprzątam i gitarka :D
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze :*

Poziomki zarąbisty film :) dziewczyny Wasze świetne :) też podziwiam za dalszą chęć powiększania rodziny :)

Aria uduszę Cię za tę drożdżówkę z jagodami

Ja też w kuchni się nie narobię bo jedziemy na całe święta do moich rodziców :)

Aaa śniło mi się dziś,że bliźniaki urodziłam,było to kompletnym zaskoczeniem wszystko mialam pojedyńcze a i były to dwie dziewczynki i martwiłam się jak je rozpoznamy :D

Ja to mam przeczucie że będzie chłopak ale zobaczymy :-)
Mdłości też miałam po południu ale na szczęście już prawie zupełnie przeszły.
co do pichcenia to robie tylko jajka faczerowane pieczarkami i sałatke jarzynową, uszka do barszczyku czerwonego zrobiłam tydzień temu i czekają w zamrażarce, a reszte robi mama:-D

reklama
Magda86Poznań ja mam od kilku dni dokładnie tak mdłości..wcześniej cały dzień a teraz wieczorem do nocy :-)

Do góry