reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Taka_ja, tyle dzieci, o matko! Szacun dla Twoich rodziców naprawdę chylę czoła!

Ja mam młodszego o 6 lat brata i muszę przyznać, że to za duża różnica. Jesteśmy z dwóch różnych światów i ani trochę się nie dogadujemy...

Nie kupowałam nigdy nic w happymum, skoro mają większą rozmiwrowke, to jest szansa, że coś na mój tylek wielki wejdzie :D

Magda, co to za tajemniczy sernik?

Ale cytat wkleiłam. Wybaczcie ale pisze z telefonu i ledwo mi internet dziala. Ja jestem jedynaczka. W czasach dziecinstwa, bylam traktowana jak ostatni okaz mamuta ;) kazdy mial rodzenstwo i czesto rok po roku. Teraz jest mnóstwo jedynakow. To moje jedynactwo zaczelo mi doskwierac w okolicach trzydziestki ;)

Persea mi moje jedynactwo coś koło 25 zaczeło przeszkadzać.
Narobilam sie jak osioł sernik zrobiony babka 3 kolorowa tez 6 blat do tortu mlodej sie piecze szynka dochodzi a ja padłam przy garnku z budyniem m musiał wziasc sprawy w swoje rece. Została mu karkówka do upieczenia i rolady śląskie do zrobienia. Tort dokończe na wieczór bo teraz nie mam już siły mrugać.

A co do mdłosci moj dzien wyglada +-tak:
Poranne zaparcia
Popoludniowe mdłosci
Wieczorno nocne rzyganko

Z tym ze od wczoraj rzyganko jest cało dzienne na przemian z reszta także ten w niedziele mam gosci wiec bedzie finezyjnie

Laseczki wy jak ambitnie dzialacie w kuchni :p ja mam lenia . robię tylko sałatkę na śniadanie i tyle dla nas 'trzech i pół' nie ma sensu więcej robić.
A propo pracy mężów jeszcze, mój Ł pracuje prawie codziennie wyjeżdża ok23 wraca 15... Idzie spać i tyle go mam. Dziś jeszcze nie wrócił.... Wspominał szefowi że jestem w ciąży i musi mi trochę pomóc ale kuzwa mówić jak do D... Jeszcze dziś znowu wyjeżdża ;(( mam nadzieję ,że jeszcze trochę i będzie nowa robota ;)
Nas jest trójka ja najstarsza, potem brat i na końcu siostra . między każdym różnica dwóch lat. ;-)

Ale wy pracowite tyle rzeczy juz gotowe u Was. Ja mam pieczenie z głowy na szczescie bo jade do rodziny i nic nie przygotowuje jutro mysle tylko zrobic chatkę (takie ciasto) ale bez pieczenia więc malo ambitnie;p moj maz tez ciagle w pracy niestety wiec marna pomoc zniego w domu, a jak nie w pracy to na budowie siedzi lub w garażu, ale jak juz sie wybudujemy to bede miala go wiecej dla siebie:) ja mam tylko siostre bliźniaczkę i byl okres ze mialausmy siebie dosc ale teraz to w ogien za soba:) marze o duzej rodzinie min. Trojce dzieci, ale z moimi problemami to ciesze sie ze choc jedno będziemy miec, a jak zdrowie pozwoli to i rodzenstwo kiedys dołączy:)

Nowojorskieego...moje kubki smakowe pytaja jaki to?

Magda to sernik pieczony bardzo długo w niskiej temperaturze razem z wodą, która krąży niczym para po piekarniku, w konsystencji nie jest jak klasyczny sernik tylko trochę jak mus :) w dodatku z jednego kilograma sera powstaje tylko jedna okrągła blaszka, a nie jak w klasycznym duża prostokątna :)

reklama
Ciążowa demencja?? Nie wiedziałam co to do wczoraj :oo: 2 dni szukam serwetki do koszyczka ze święconką , nie pamiętam gdzie ją wsadziłam, a na 100 % przyniosłam ją do domu ze sklepu..
Cóż, jeśli sobie nie przypomnę gdzie ją wcisnęłam, poświęcimy jajka na serwetce Merry Christmas :-D:-D

@papciarkowa oj nieciekawy ten Twój plan dnia:sorry: Oby szybko uciążliwości Ci minęły :yes:

Do góry