reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Aria, dopiero zajrzałam jaka ładna, kolorowa lista mamusiek teraz A te dwa kolorki daty, taki bardziej fioletowo-różowy i bardziej niebieski, to już sugestia czy chłopiec czy dziewczynka?
luckychoice
Ja tak pytam, bo mi też się spodobał ten fiolecik przy moim imieniu A co szkodzi sobie wynajdować dziwnych znaków na niebie i ziemi wskazujących na płeć
mietówka33
Lucky ka znowu soe dopatrzyłam błekitnego :-)
Ann_
A ja ciągle mam ochote na pizze, szczególnie jak ktoś o niej napisze :-(
Aria to fajnie korzystaj :-)
MagdaPoznan ja to czekam na wszystkie pyszności świąteczne och ach ale się objem
Joani przynajmniej nie czekam sama do prawie ostatniej chwili ;-)
Aria to fajnie korzystaj :-)
MagdaPoznan ja to czekam na wszystkie pyszności świąteczne och ach ale się objem
Joani przynajmniej nie czekam sama do prawie ostatniej chwili ;-)
Ostatnia edycja:
papcia
Mamunia Lenuśki
A ja zjadłam.właśnie wielkopolska polewke ze smażonymi ziemniakami i leze bo oczywiscie znowu mnie boli brzuch wykoncze sie normalnie. Jutro mam wizyte w poznaniu u endokrynologa i chyba nie pojade przeskanuje mamie wyniki i ona pojdzie bynajmniej taka mam.nadzieje bo ja mam stracha najzwyczajniej w świecie ruszać sie z domu gdzieś dalej.
W dodatku mała pół nocy przepłakała bo ja ucho bolało i na 18 musze z nia do lekarza jechac.
1 plus nie spania w nocy jest taki że kupiłam sukienke nr 2 na to wesele ale zamówilam xl bo wiekszej nie bylo i mam.nadzieje ze uda mi sie w nia wcisnąć bo jest z elastanem. A jak nie to chyba worek od ziemniakow na siebie załoze.
W dodatku mała pół nocy przepłakała bo ja ucho bolało i na 18 musze z nia do lekarza jechac.
1 plus nie spania w nocy jest taki że kupiłam sukienke nr 2 na to wesele ale zamówilam xl bo wiekszej nie bylo i mam.nadzieje ze uda mi sie w nia wcisnąć bo jest z elastanem. A jak nie to chyba worek od ziemniakow na siebie załoze.
reklama
Taka_ja
Hej dziewczyny, jak wasze wizyty?
Ja idę jutro na spotkanie z położną, może wreszcie jakieś badania mi zleci czy coś
Dziś troszkę lepiej się czuję, gar krupniku stoi na kuchence i mnie kusi, żeby drugie podejście zrobić
@luckychoice przy moim imieniu trafił się błękit W sumie fajnie, bo córę już mam, to by parka była Tylko mam taki dylemat, bo mi się żadne imiona chłopięce nie podobają ale jak trzeba będzie, to będziemy myśleć
Ja idę jutro na spotkanie z położną, może wreszcie jakieś badania mi zleci czy coś
Dziś troszkę lepiej się czuję, gar krupniku stoi na kuchence i mnie kusi, żeby drugie podejście zrobić
@luckychoice przy moim imieniu trafił się błękit W sumie fajnie, bo córę już mam, to by parka była Tylko mam taki dylemat, bo mi się żadne imiona chłopięce nie podobają ale jak trzeba będzie, to będziemy myśleć