reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@Taka_ja to u mnie podobnie ja mam czuja od samego poczatku ze bedzie chłopiec i od poczatku ciąża wychodzi młodsza i inaczej sie czuje niz z córa i co najwazniejsze u mnie w rodzinie wszystkie kobiety maja problemy z.donoszeniem chlopcow i u mnie tez problemy od poczatku wiec w 99%procentach jestem pewna ze bedzie chlopiec choc ten 1 %ogrzewa moje serducho ze jednak bedzie moja wymarzona 2 córka. Puki co nie potrafie sobie wyobrazić mnie jako mamy chłopca.

reklama
Joani ale nadrobilas, teraz i ja czekam na kebaba. Zrobiłam risotto i synek zjadł cała miskę, a ja jakoś nie mam wcale ochoty, a to jedno z moich ulubionych dań

Hehe, co my się mamy z tym jedzeniem :D Ja nie mając na nic ochoty, zaryzykowałam zamówienie na obiad klasyka - pierogi ruskie. Poszłam do pierogarni odebrać zamówienie i już czułam, że jednak zupełnie ich nie chcę, a wolę z kapustą ;) Zjadłam cztery na siłę. Już nie mogę ze sobą. Ludzie głodują, a ja na wszystko kręcę nosem...

Hehe, co my się mamy z tym jedzeniem :D Ja nie mając na nic ochoty, zaryzykowałam zamówienie na obiad klasyka - pierogi ruskie. Poszłam do pierogarni odebrać zamówienie i już czułam, że jednak zupełnie ich nie chcę, a wolę z kapustą ;) Zjadłam cztery na siłę. Już nie mogę ze sobą. Ludzie głodują, a ja na wszystko kręcę nosem...

Uwielbiam ruskie!!!! Mogłam tego nie czytać bo mąż zaraz chyba poleci do sklepu.

Magda86 tych krokietow Ci nie daruję !;-P ja tak je uwielbiam.

Kebaba ostatnio zamowilismy w pracy, wiec mam spokój na jakis czas ;) a jakos dzien czy dwa wczesniej zjadlam ogromnego hamburgera najlepszego w moim mieście:)
Właśnie zjadlam spaghetti ;p

A lista mamusiek naprawde super. Tylko Aria sugeruje chlopca ;p

Papciarkowa tez chcialabym druga dziewczynke bo sama zawsze chcialam siostrę. Tylko mój mąż pewnie na chłopca liczy.

Ja też uwielbiam ruskie ale tylko w ciąży, wcześniej nie przypadalam. Hehe
Ale tu nie ma pierogarni :-( a sama nie jestem specjalistka.

będziemy grube :-D

Jak ja wam zazdroszcze tego jedzenia... Dla mnie nie istnieje potrawa na ktora mialabym ochote. Nie smakuje mi kompletnie nic, a na okraglo chodze glodna. A im bardziej glodna tym wieksze mdlosci i wieksza niechec do jedzenia, takie bledne kolo.

Dzwonilam dzisiaj do gina, dal mi liste badan i w piatek w końcu dorobie karty ciazy bo nawet jeszcze nie mam ;)

U mnie tez dzis spsghetti:) a krokiety byly w piatek;) powiem Wam ze plus zwolnienia jest taki ze coraz lepiej gotuje: D tak to zawsze szybko szybko a teraz na wypasie:)) a hamburgery tez polecam wlasnej robotu:) mniami. Jakos boje sie jesc teraz fast foodow

reklama
I mi się coś cały czas chce i nie wiem co. Jak coś zjem to później nie mogę nawet pomyśleć o tym bo już mi się nie dobrze robi :( Masakra z tym jedzeniem

Do góry