reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Taka_ja to u mnie podobnie ja mam czuja od samego poczatku ze bedzie chłopiec i od poczatku ciąża wychodzi młodsza i inaczej sie czuje niz z córa i co najwazniejsze u mnie w rodzinie wszystkie kobiety maja problemy z.donoszeniem chlopcow i u mnie tez problemy od poczatku wiec w 99%procentach jestem pewna ze bedzie chlopiec choc ten 1 %ogrzewa moje serducho ze jednak bedzie moja wymarzona 2 córka. Puki co nie potrafie sobie wyobrazić mnie jako mamy chłopca.

reklama
Joani ale nadrobilas, teraz i ja czekam na kebaba. Zrobiłam risotto i synek zjadł cała miskę, a ja jakoś nie mam wcale ochoty, a to jedno z moich ulubionych dań

Hehe, co my się mamy z tym jedzeniem :D Ja nie mając na nic ochoty, zaryzykowałam zamówienie na obiad klasyka - pierogi ruskie. Poszłam do pierogarni odebrać zamówienie i już czułam, że jednak zupełnie ich nie chcę, a wolę z kapustą ;) Zjadłam cztery na siłę. Już nie mogę ze sobą. Ludzie głodują, a ja na wszystko kręcę nosem...

Hehe, co my się mamy z tym jedzeniem :D Ja nie mając na nic ochoty, zaryzykowałam zamówienie na obiad klasyka - pierogi ruskie. Poszłam do pierogarni odebrać zamówienie i już czułam, że jednak zupełnie ich nie chcę, a wolę z kapustą ;) Zjadłam cztery na siłę. Już nie mogę ze sobą. Ludzie głodują, a ja na wszystko kręcę nosem...

Uwielbiam ruskie!!!! Mogłam tego nie czytać bo mąż zaraz chyba poleci do sklepu.

Magda86 tych krokietow Ci nie daruję !;-P ja tak je uwielbiam.

Kebaba ostatnio zamowilismy w pracy, wiec mam spokój na jakis czas ;) a jakos dzien czy dwa wczesniej zjadlam ogromnego hamburgera najlepszego w moim mieście:)
Właśnie zjadlam spaghetti ;p

A lista mamusiek naprawde super. Tylko Aria sugeruje chlopca ;p

Papciarkowa tez chcialabym druga dziewczynke bo sama zawsze chcialam siostrę. Tylko mój mąż pewnie na chłopca liczy.

Ja też uwielbiam ruskie ale tylko w ciąży, wcześniej nie przypadalam. Hehe
Ale tu nie ma pierogarni :-( a sama nie jestem specjalistka.

będziemy grube :-D

Jak ja wam zazdroszcze tego jedzenia... Dla mnie nie istnieje potrawa na ktora mialabym ochote. Nie smakuje mi kompletnie nic, a na okraglo chodze glodna. A im bardziej glodna tym wieksze mdlosci i wieksza niechec do jedzenia, takie bledne kolo.

Dzwonilam dzisiaj do gina, dal mi liste badan i w piatek w końcu dorobie karty ciazy bo nawet jeszcze nie mam ;)

U mnie tez dzis spsghetti:) a krokiety byly w piatek;) powiem Wam ze plus zwolnienia jest taki ze coraz lepiej gotuje: D tak to zawsze szybko szybko a teraz na wypasie:)) a hamburgery tez polecam wlasnej robotu:) mniami. Jakos boje sie jesc teraz fast foodow

reklama
I mi się coś cały czas chce i nie wiem co. Jak coś zjem to później nie mogę nawet pomyśleć o tym bo już mi się nie dobrze robi :( Masakra z tym jedzeniem

Do góry