reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja w ogóle nie mam chceci na gotowanie. Gotuję bo musze ( mąż, dziecko) . W ogóle mam takie wrażenie że mam wszystkiego i wszystkich dość . Chyba mi odbija

reklama
Ja zjadlam pyszna salatke z kurczakiem i 2 kawalki pizzy: -) ja bym mogła tonami ostatnio warzywa jesc, jak widze sałatki to mam slinotok :-) i mam mega ochote na smootie truskawkowe ale najlepsze ze ja truskawek nie znosze: -) jesli chodzi l płeć to ja mam dziwne przeczucie ze to bedzie chłopiec jednak przy mojej corce tez mialam przeczucie na chlopca: -)

Mdłości mam już za sobą, za to łakomstwo mnie dopadło. Tylko, że zaledwie w ciągu ostatniego tugodnia przybylo mi prawie 1 kg i brzuch mocniej wywaliło.. Jak tak dalej pojdzie to będę mieć "piękna" wagę ;p

Jak wrocilam z pracy to ożyłam bo musialam troche kuchnie ogarnąć, obiad przygotować. A bylam strasznie słaba.

Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka :) Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest :)
Teraz mam też przeczucie na chłopca, wiec sama jestwm ciekawa..

reklama
Dziewczyny czy macie problem z zaparciami w ciąży?

Meg ja mam megq zaparcia wszystkiego juz probowalam ale nie wiedzialam ze.moge activie w ciazy to super bo na mnie nawet zjedzenie paczki suszonych sliwek nie dziala: -/

Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka :) Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest :)
Teraz mam też przeczucie na chłopca, wiec sama jestwm ciekawa..

U mnie w.rodzinie same baby były to pewnie ja dlatego chłopca sobie wmawiałam moj śp tatus chciał wnuka i czekał wtedy a tu znowu dziewuszka: -) ale kochał ja bardzo i sie cieszyl :-( chlopaki sie poajwily jednak tata juz nie doczekal :-(

Do góry