reklama
mietówka33
Fanka BB :)
Ja zjadlam pyszna salatke z kurczakiem i 2 kawalki pizzy: -) ja bym mogła tonami ostatnio warzywa jesc, jak widze sałatki to mam slinotok :-) i mam mega ochote na smootie truskawkowe ale najlepsze ze ja truskawek nie znosze: -) jesli chodzi l płeć to ja mam dziwne przeczucie ze to bedzie chłopiec jednak przy mojej corce tez mialam przeczucie na chlopca: -)
mietówka33
Ala nie odbija Ci ja tez tak mam czasem; -)
Wesoła Kobietka
Mdłości mam już za sobą, za to łakomstwo mnie dopadło. Tylko, że zaledwie w ciągu ostatniego tugodnia przybylo mi prawie 1 kg i brzuch mocniej wywaliło.. Jak tak dalej pojdzie to będę mieć "piękna" wagę ;p
Jak wrocilam z pracy to ożyłam bo musialam troche kuchnie ogarnąć, obiad przygotować. A bylam strasznie słaba.
Jak wrocilam z pracy to ożyłam bo musialam troche kuchnie ogarnąć, obiad przygotować. A bylam strasznie słaba.
Taka_ja
Z tego co wiem, udziela się aktywnie na innym forum BB..Gdzie sie podziewa poziomka?
Wesoła Kobietka
Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest
Teraz mam też przeczucie na chłopca, wiec sama jestwm ciekawa..
Taka_ja
Nie. Pierwszą czynnością po obudzeniu to jest kibelek.. Spróbuj jogurtami activia powalczyć, śliwkowe - moje ulubioneDziewczyny czy macie problem z zaparciami w ciąży?
Wesoła Kobietka
Megg ja ogólnie bez ciąży miewam często zaparcia. Teraz jem dużo jogurtów itp. , troche owoców i nie jest najgorzej.
reklama
mietówka33
Dziewczyny czy macie problem z zaparciami w ciąży?
Meg ja mam megq zaparcia wszystkiego juz probowalam ale nie wiedzialam ze.moge activie w ciazy to super bo na mnie nawet zjedzenie paczki suszonych sliwek nie dziala: -/
Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest
U mnie w.rodzinie same baby były to pewnie ja dlatego chłopca sobie wmawiałam moj śp tatus chciał wnuka i czekał wtedy a tu znowu dziewuszka: -) ale kochał ja bardzo i sie cieszyl :-( chlopaki sie poajwily jednak tata juz nie doczekal :-(