reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A ja w ogóle nie mam chceci na gotowanie. Gotuję bo musze ( mąż, dziecko) . W ogóle mam takie wrażenie że mam wszystkiego i wszystkich dość . Chyba mi odbija

reklama
Ja zjadlam pyszna salatke z kurczakiem i 2 kawalki pizzy: -) ja bym mogła tonami ostatnio warzywa jesc, jak widze sałatki to mam slinotok :-) i mam mega ochote na smootie truskawkowe ale najlepsze ze ja truskawek nie znosze: -) jesli chodzi l płeć to ja mam dziwne przeczucie ze to bedzie chłopiec jednak przy mojej corce tez mialam przeczucie na chlopca: -)

Mdłości mam już za sobą, za to łakomstwo mnie dopadło. Tylko, że zaledwie w ciągu ostatniego tugodnia przybylo mi prawie 1 kg i brzuch mocniej wywaliło.. Jak tak dalej pojdzie to będę mieć "piękna" wagę ;p

Jak wrocilam z pracy to ożyłam bo musialam troche kuchnie ogarnąć, obiad przygotować. A bylam strasznie słaba.

Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka :) Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest :)
Teraz mam też przeczucie na chłopca, wiec sama jestwm ciekawa..

reklama
Dziewczyny czy macie problem z zaparciami w ciąży?

Meg ja mam megq zaparcia wszystkiego juz probowalam ale nie wiedzialam ze.moge activie w ciazy to super bo na mnie nawet zjedzenie paczki suszonych sliwek nie dziala: -/

Miętowka ja z córka bardzo chcialam córkę, takze przez to, że mialam juz dwoch chrzesniakow, ale mówiłam sobie, pewnie bedzie chlopiec a potem miła niespodzianka :) Zreszta myslalam, ze ciezko bedzie o dziewczynke bo w męża rodzinie byli sami chlopcy, sami kuzyni, mąż nie ma ani jednej kuzynki. A to może co pokolenie to na opak jest :)
Teraz mam też przeczucie na chłopca, wiec sama jestwm ciekawa..

U mnie w.rodzinie same baby były to pewnie ja dlatego chłopca sobie wmawiałam moj śp tatus chciał wnuka i czekał wtedy a tu znowu dziewuszka: -) ale kochał ja bardzo i sie cieszyl :-( chlopaki sie poajwily jednak tata juz nie doczekal :-(

Do góry