reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aria, dopiero zajrzałam jaka ładna, kolorowa lista mamusiek teraz :) A te dwa kolorki daty, taki bardziej fioletowo-różowy i bardziej niebieski, to już sugestia czy chłopiec czy dziewczynka? :p

Nie ;) specjalnie różowego nie dałam hehehe
Po prostu mi się kolory spodobały ... ja z lubiących pastele :) aczkolwiek bardziej nasycone tez Lubie :)

No ale nie powiem nie obrazilabym die jakbym vos dziewczecego mogła kupić :)

Ja tak pytam, bo mi też się spodobał ten fiolecik przy moim imieniu :) A co szkodzi sobie wynajdować dziwnych znaków na niebie i ziemi wskazujących na płeć :p

A ja ciągle mam ochote na pizze, szczególnie jak ktoś o niej napisze :-D :-(

Aria to fajnie korzystaj :-)

MagdaPoznan ja to czekam na wszystkie pyszności świąteczne och ach ale się objem :-D

Joani przynajmniej nie czekam sama do prawie ostatniej chwili ;-)

Ostatnia edycja:
To prawda :-)
My mieliśmy jeść łazanki a mąż pojechał się zatankować i dzwoni czy nie mam ochoty na kebaba, bo Turcy całą stacje "wyperfumowali " i aż mu slinka cieknie ;-) więc czekam i mi już ślinianki nie nadążają hehe

A ja zjadłam.właśnie wielkopolska polewke ze smażonymi ziemniakami i leze bo oczywiscie znowu mnie boli brzuch wykoncze sie normalnie. Jutro mam wizyte w poznaniu u endokrynologa i chyba nie pojade przeskanuje mamie wyniki i ona pojdzie bynajmniej taka mam.nadzieje bo ja mam stracha najzwyczajniej w świecie ruszać sie z domu gdzieś dalej.
W dodatku mała pół nocy przepłakała bo ja ucho bolało i na 18 musze z nia do lekarza jechac.

1 plus nie spania w nocy jest taki że kupiłam sukienke nr 2 na to wesele ale zamówilam xl bo wiekszej nie bylo i mam.nadzieje ze uda mi sie w nia wcisnąć bo jest z elastanem. A jak nie to chyba worek od ziemniakow na siebie załoze.

reklama
Hej dziewczyny, jak wasze wizyty?
Ja idę jutro na spotkanie z położną, może wreszcie jakieś badania mi zleci czy coś:oo:
Dziś troszkę lepiej się czuję, gar krupniku stoi na kuchence i mnie kusi, żeby drugie podejście zrobić ;-) ;)
@luckychoice przy moim imieniu trafił się błękit ;) W sumie fajnie, bo córę już mam, to by parka była :) Tylko mam taki dylemat, bo mi się żadne imiona chłopięce nie podobają :zawstydzona/y: ale jak trzeba będzie, to będziemy myśleć:yes:

Do góry