Nie ... w sumie jak nam zaczął się skarżyć to już za późno było. Była szybka decyzja bo on jako 7 latek musiał zacząć szkole a nie chcieliśmy dziecku wody mózgu robić i przenosić go to tu to tam... zresztą w naszym rejonie była tylko ta jedna szkoła. A przeprowadzka nie wchodziła w grę. Bo tam gdzie tż mieszka mamy stosunkowo tani wynajem bo norwegia to bardzo drogi kraj ..
reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Aria jestem w szoku, że tak sie zachowywali. Jak na araba to się boja zlego slowa powiedziec bo wiedza ze straciliby jezyk albo glowe a normalny czlowiek to dla nich śmieć. Ojj maja tam na co zasłużyli.
virtuti90
Zaangażowana w BB
Aria, miłego lotu. Dzieci potrafią być okrutne niestety...
Cora miała iść dziś do żłobka po 2 tygodniach choroby ale chyba mamy powtórkę z rozrywki i zamiast do dzieci idziemy do pediatry nosz kurde...
W planach mamy jeszcze oglądanie domu bo jesteśmy na kupnie, także ruch w interesie na całego.
Powodzenia dziewczyny na prenatalnych, będzie dobrze u wszystkich na bank .
Cora miała iść dziś do żłobka po 2 tygodniach choroby ale chyba mamy powtórkę z rozrywki i zamiast do dzieci idziemy do pediatry nosz kurde...
W planach mamy jeszcze oglądanie domu bo jesteśmy na kupnie, także ruch w interesie na całego.
Powodzenia dziewczyny na prenatalnych, będzie dobrze u wszystkich na bank .
Wesoła Kobietka
Aria przyjemnego lotu
Neilaa, Liv powodzenia !! &&
Virtuti zdrowka dla córki!
Ja w pracy, ale jakas nieprzytomna, głowa mnie boli. Mała wpakowala nam sie dzis do lozka i niewyspana jestem.
Neilaa, Liv powodzenia !! &&
Virtuti zdrowka dla córki!
Ja w pracy, ale jakas nieprzytomna, głowa mnie boli. Mała wpakowala nam sie dzis do lozka i niewyspana jestem.
anieok
Aria spokojnego lotu
Dziewczyna wizytujacym powodzenia na badankach zycze :*
My juz wrocilismy z gor, pogoda nam dopisala ale w pierwsza noc Mala dostala prawie 40 stopni goraczki... Takze jechalismy do najblizszego szpitala i urlop pod znakiem choroby byl.
Moje mdlosci sa juz tak na potege intensywne ze wszystkiego mi sie odechciewa. Zazdroszcze dziewczyna z poczatku miesiaca ze wam juz mija. Ja mam wrazenie ze to sie nigdy nie skonczy.
A dziś kisimy sie w domu. Mala na antybiotyku, Mlodego tez do przedszkola nie puscilam, takze w domu mam armagedon
Dziewczyna wizytujacym powodzenia na badankach zycze :*
My juz wrocilismy z gor, pogoda nam dopisala ale w pierwsza noc Mala dostala prawie 40 stopni goraczki... Takze jechalismy do najblizszego szpitala i urlop pod znakiem choroby byl.
Moje mdlosci sa juz tak na potege intensywne ze wszystkiego mi sie odechciewa. Zazdroszcze dziewczyna z poczatku miesiaca ze wam juz mija. Ja mam wrazenie ze to sie nigdy nie skonczy.
A dziś kisimy sie w domu. Mala na antybiotyku, Mlodego tez do przedszkola nie puscilam, takze w domu mam armagedon
larkaa
anieok, ale Wam się trafiło z tymi chorobami, współczuję
aria szkoda gadać, a powiedz mi jakiej narodowości miał dzieci w klasie? Bo dużo się słyszy o tym, że połowa dzieci w Skandynawii jest pochodzenia arabskiego. Spokojnego lotu życzę!
virtutti zdrowia dla córeczki życzę!
perseanigra z tymi maszynkami do chleba to problem jest najczęściej tego typu, że mąka jest niedokładnie wymieszana a do tego urządzenie mieszające jest w środku chleba i potem ponad połowa chleba jest z dziurą w środku. Co kto lubi, ale wśród moich znajomych raczej się to nie przyjęło, każdy piekł dużo na początku, a potem ludzie rezygnowali. Już lepiej w normalnie formie zrobić i piec w piekarniku. Ja mam automat akurat ze średniej półki, kosztował coś koło 200 zł.
Wesoła kobietka, witam w gronie nieprzytomnych w pracy
Udanych wizyt dziewczyny!!!
aria szkoda gadać, a powiedz mi jakiej narodowości miał dzieci w klasie? Bo dużo się słyszy o tym, że połowa dzieci w Skandynawii jest pochodzenia arabskiego. Spokojnego lotu życzę!
virtutti zdrowia dla córeczki życzę!
perseanigra z tymi maszynkami do chleba to problem jest najczęściej tego typu, że mąka jest niedokładnie wymieszana a do tego urządzenie mieszające jest w środku chleba i potem ponad połowa chleba jest z dziurą w środku. Co kto lubi, ale wśród moich znajomych raczej się to nie przyjęło, każdy piekł dużo na początku, a potem ludzie rezygnowali. Już lepiej w normalnie formie zrobić i piec w piekarniku. Ja mam automat akurat ze średniej półki, kosztował coś koło 200 zł.
Wesoła kobietka, witam w gronie nieprzytomnych w pracy
Udanych wizyt dziewczyny!!!
PerseaNigra
reklama