reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Widzę dziewczynki piszecie o wizytach ;) ja dzisiaj wieczorkiem mam moje pierwsze usg i to od razu to ważne ;) mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:)

Liv, Neilaaa, Ewelinka, powodzenia na wizytach :)

Virtuti, Anieok dużo zdrówka dla Waszych pociech!

Wesoła Kobietka, solidaryzuję się z Tobą dogorywając w pracy. I jak tu lubić poniedziałki? My nie mamy jeszcze żadnego małego kochanego intruza, który by nam wskakiwał na trzeciego do łóżka, a jednak się nie wysypiamy. Jak wstanę już ten 15 raz siusiu, od 4-5 nad ranem czuję już mdłości i przewracam się z boku na bok. I zaczyna się :)
Anieok, też czekam aż przejdą mdłości. I nie mogę się doczekać, aż w końcu najem się do syta. Tydzień temu było mi dane zjeść pizzę że smakiem, cudowne uczucie :D

Fajnie juz niedlugo z mezem sie zobaczyysz:) oj uszy w samolocie to chyba zmora kazdego;/ zazdroszczę pogody! U nas z Rana snieg padał.

reklama
Pierwsze prenatalne zaczynacie, powodzenia!
Gdybym się nie przepisała miaslkabym też w tym tygodniu a tak muszę czekać 2 tyg....

ARIA, oj dzisiaj poszalejesz ;-)

Pracujace kobitki, oby Wam szybko wybiła godzina wyjścia do domu.

Do góry