reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Widzę dziewczynki piszecie o wizytach ;) ja dzisiaj wieczorkiem mam moje pierwsze usg i to od razu to ważne ;) mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:)

Liv, Neilaaa, Ewelinka, powodzenia na wizytach :)

Virtuti, Anieok dużo zdrówka dla Waszych pociech!

Wesoła Kobietka, solidaryzuję się z Tobą dogorywając w pracy. I jak tu lubić poniedziałki? My nie mamy jeszcze żadnego małego kochanego intruza, który by nam wskakiwał na trzeciego do łóżka, a jednak się nie wysypiamy. Jak wstanę już ten 15 raz siusiu, od 4-5 nad ranem czuję już mdłości i przewracam się z boku na bok. I zaczyna się :)
Anieok, też czekam aż przejdą mdłości. I nie mogę się doczekać, aż w końcu najem się do syta. Tydzień temu było mi dane zjeść pizzę że smakiem, cudowne uczucie :D

Fajnie juz niedlugo z mezem sie zobaczyysz:) oj uszy w samolocie to chyba zmora kazdego;/ zazdroszczę pogody! U nas z Rana snieg padał.

reklama
Pierwsze prenatalne zaczynacie, powodzenia!
Gdybym się nie przepisała miaslkabym też w tym tygodniu a tak muszę czekać 2 tyg....

ARIA, oj dzisiaj poszalejesz ;-)

Pracujace kobitki, oby Wam szybko wybiła godzina wyjścia do domu.

Do góry