reklama
ewelinka10425
Fanka BB :)
Widzę dziewczynki piszecie o wizytach ja dzisiaj wieczorkiem mam moje pierwsze usg i to od razu to ważne mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
luckychoice
Liv, Neilaaa, Ewelinka, powodzenia na wizytach
Virtuti, Anieok dużo zdrówka dla Waszych pociech!
Wesoła Kobietka, solidaryzuję się z Tobą dogorywając w pracy. I jak tu lubić poniedziałki? My nie mamy jeszcze żadnego małego kochanego intruza, który by nam wskakiwał na trzeciego do łóżka, a jednak się nie wysypiamy. Jak wstanę już ten 15 raz siusiu, od 4-5 nad ranem czuję już mdłości i przewracam się z boku na bok. I zaczyna się
Anieok, też czekam aż przejdą mdłości. I nie mogę się doczekać, aż w końcu najem się do syta. Tydzień temu było mi dane zjeść pizzę że smakiem, cudowne uczucie
Virtuti, Anieok dużo zdrówka dla Waszych pociech!
Wesoła Kobietka, solidaryzuję się z Tobą dogorywając w pracy. I jak tu lubić poniedziałki? My nie mamy jeszcze żadnego małego kochanego intruza, który by nam wskakiwał na trzeciego do łóżka, a jednak się nie wysypiamy. Jak wstanę już ten 15 raz siusiu, od 4-5 nad ranem czuję już mdłości i przewracam się z boku na bok. I zaczyna się
Anieok, też czekam aż przejdą mdłości. I nie mogę się doczekać, aż w końcu najem się do syta. Tydzień temu było mi dane zjeść pizzę że smakiem, cudowne uczucie
Magda86Poznań
a ja juz mysle o krokietach mojej mamy, która zapowiedziała je na swieta- omniomniommmmmmmmm
czekamy na relacje z wizyt
Aria- udanego czasu z wybrankiem serca
czekamy na relacje z wizyt
Aria- udanego czasu z wybrankiem serca
PerseaNigra
U mnie na wizycie ok pozniej wrzuce fotki na watek wizytowy
reklama