reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kochana głowa do góry moja ciocia miała tak po stosunku! Trzymaj się i pisz, trzymamy kciuki! bedzie dobrze!
Ja nie miałam stosunku... Pocieszam się jeszcze, że to nie była czysta krew, raczej taka kawa z mlekiem.. Póki co nie plamię już, ale i tak jadę na IP..

Wiesz co ogolnie mnie opieprzono ostro a szpitalu, choc w wiekszosci to moze jakies wymysly, ze sperma ma wlasciwosci wczesnoporonne, ze jak to lekarz powiedzial w czasie stosunku" moze wszystko wyplynac" przesada wiem, ale ja mam dygawe choc juz lekarz nie zabranial, bo po stosunku zaczelam krwawic przed wczesniejszym poronieniem. W sumie to nawet nie byla krew tylko rozowy sluz i na pewno nie przez to poronilam ale uraz zostal. Na szczescie mezus wytrzymuje:)

reklama
ja tam w pierwszej ciazy normalnie sex uprawialam (krótki okres nie dopoki lekarz nie pozwolila bo mialam zagrozona ciaze)

teraz jest w porzadku, przeciwskazan nie ma wiec zamierzam korzystać jak do mojego polece :D zwlaszcza ze pozniej byc moze dopiero w maju sie zobaczymy...

Do góry