reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kochana głowa do góry moja ciocia miała tak po stosunku! Trzymaj się i pisz, trzymamy kciuki! bedzie dobrze!
Ja nie miałam stosunku... Pocieszam się jeszcze, że to nie była czysta krew, raczej taka kawa z mlekiem.. Póki co nie plamię już, ale i tak jadę na IP..

Wiesz co ogolnie mnie opieprzono ostro a szpitalu, choc w wiekszosci to moze jakies wymysly, ze sperma ma wlasciwosci wczesnoporonne, ze jak to lekarz powiedzial w czasie stosunku" moze wszystko wyplynac" przesada wiem, ale ja mam dygawe choc juz lekarz nie zabranial, bo po stosunku zaczelam krwawic przed wczesniejszym poronieniem. W sumie to nawet nie byla krew tylko rozowy sluz i na pewno nie przez to poronilam ale uraz zostal. Na szczescie mezus wytrzymuje:)

reklama
ja tam w pierwszej ciazy normalnie sex uprawialam (krótki okres nie dopoki lekarz nie pozwolila bo mialam zagrozona ciaze)

teraz jest w porzadku, przeciwskazan nie ma wiec zamierzam korzystać jak do mojego polece :D zwlaszcza ze pozniej byc moze dopiero w maju sie zobaczymy...

Do góry