reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Bulisie dokładnie tak jest dlatego zaleca się przecież sex żeby przyspieszyć poród :-) mi zakazała seksu tak do ok 12 tygodnia ale sam mąż uznał, że poczekamy dłużej. 10lat oczekiwania swoje robi :-)

reklama
Jestem. Wszystko dobrze opisałem w wizytach. Jaka ja.Szczęśliwa jestem już tyle.złego nas spotkało.ze.teraz musi być ok
6 kwietnia mamy Genetyczne z testem pappa....muszę PoqtorYc glukoze bo wyszła na granicy ale chyba w nocy piłam wodę smakowalo.i.to.dlatego reszta jest ok.
Mąż się cieszył widząc fikajaca fasolke

Hejka,ja wczoraj po lekarzu leciałam na spotkanie urodzinowe z kumpelkami. Telefon mi zwarował i zawiesił, cały rozpalony się robi i momentalnie wyładowuje, Masakra!
Wizyta ok, słyszałam serducho, ale nie mam fot i szczegółów bo babce akurat dwa dni temu porządne usg gdzieś wywieźli i miała takie, że nie było sensu drukować.
Miła strona tego, że mam skierowanie na 10 badań i jeśli zrobię je w laboratorium szpitalnym, to mam za free :) Jutro jadę.
I teraz to już na genetyczne mam iść, ale to chyba w pierwszym tygodniu kwietnia się umówię.

Powiedziałam też mamie. Reakcja była - jak przypuszczałam niezbyt entuzjastyczna, wręcz zniesmaczona była. Normalnie czuję się jak patologa jakaś w jej oczach ;)

No właśnie, też jestem ciekawa co z tą mamą.

taka_ja trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!!

Odnośnie sexu to wg mnie jak ciąża jest słaba to czy to będzie sex, czy dwie kawy, czy za długi spacer to będzie co ma być.

reklama
Larkaa ja myślę, że czasami jak jest coś nie tak to nie zawsze oznacza jedno-często nasze działania pomagają lub szkodzą. Znam wiele przypadków, że np. leżenie plackiem, brak seksu itp pomogły inaczej byłoby już po....

Do góry