reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Taka_ja , ja mialam plamienie w 7 tyg przez 2 dni i w 8 tyg + 3 dni rowniez 2 dni (ciemno brazowy sluz) i to nie malo. Wszystko bylo ok.

A z tym seksem jeszcze... Dopiero kilka tyg przed porodem sperma tudziez orgazm moga przyspeszyc porod, tak wszedzie czytalm. Gdyby bylo inaczej to nikt by nigdy nie donosil. Nie dajmy sie zwariowac. Oczywiscie w czasie kiedy plamilam to sie powstrzymalismy, ale generalnie to mamy temperament i co 2 dni to normalka. Jak nie ma przeciwskazan to czemu nie :/

reklama
tekila racja, ale to pewnie bardziej zależy już od kobiecego organizmu. Moja koleżanka nie mogła żadnej ciąży donosić dopóki się nie położyła, przetrwała do 34 tygodnia, córa zdrowa, ale dużo rehabilitacji ją czekało. Na dzień dzisiejszy wszystko jest super.
Z mojego punktu widzenia, kiedy pierwszą ciążę donosiłam bez oszczędzania się, to pewnie wszystko gra.

Dziewczyny odchodzę..... :( jutro o 8:00 mam zabieg ; (((..... puste jajo ; ((( . Z gabinetu wyszłam z płaczem.... :( trzymajcie się... :(

reklama
Jeszcze jutro rano usg będę mieć przed zabiegiem.... :( juz nie mam siły płakać... :(
L4 mam wypisane do 28.03.. lekarz wypisał Mi, żebym psychicznie się zregenerowala :(

Do góry