reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila to zapraszam na.kawuche do mnie masz rzut beretem tak jak Magda
No własnie ja.bede 22 w poznaniu moze jakas kawucha

Hej dziewczyny☺
Iśka90 spóźnione przepraszam wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i nudnej ciąży ☺ jesteś mój rocznik☺

Ja dzisiaj miałam akcje z kotem bo zaczęła latać jak nienormalna po meblach gdzie nigdy na nie nie wchodziła i lizala się chyba z pół nocy. Pojechaliśmy do weta i mnie uświadomiła że moja kocica może tak przechodzić ruje bo czuję duże stężenie estrogenów. Muszę pomyśleć nad zastrzykiem antykoncepcyjnym dla niej.
Poza tym miałam dzisiaj tyle siły i motywacji że wysprzatalam całe mieszkanie wiec mam spokój. Teraz leżę sobie i czekam aż mężu mój przywiezie mi kurczaka z różna bo mam mega chętke ☺3mam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A dziewczyny, których tak lekarze nastraszyli spokojnie wyluzujcie będzie dobrze.
Ja jak byłam to był tylko pęcherzyk a idę dopiero 24.03 więc też nawet nie wiem czy jest serducho i czy wszystko ok ale staram się myśleć pozytywnie. Gorzej że czasem łapie schemat i martwię się czy urodzi się zdrowe bo ja jestem po rozczepie podniebienia i boję się że dzidzia też będzie to miała.

Ale fajnie, że jesteśmy z jednej okolicy :-) co co kawy to jak wrócę do pracy to u mnie to jest problem bo siedzę w szkole do 17 każdego dnia..jedynie soboty mam wolne :-)

Tekila Kozieglowy to juz prawie Poznan :-)

Papciarkowa a Ty skad? Ja z Poznania.

Meg u nas cieplo i piekne slonce.

Nieodzywalam sie bo nie chcialam smecic. Koszmary, ciezkie mysli. Teraz juz troche lepiej. Mam mantre i bedzie dobrze. Dzis bardzo boli mnie podbrzusze caly dzien. Napisalam do ginekologa ale mi nie odpisal. Takze chyba to normalne.

Marzycielka ponoć tak się czuje brzuch z uwagi na rozszerzającą się macice :-) ale wiadomo jak to mocny ból lepiej skonsultować!

Wesolakob. To ją mam USG w Wielki Czwartek :-) więc razem będziemy leżeć i oglądać bobasa ;-)
Mnie wczoraj bolalo tak okresowo ale magnez dał radę. Dzisiaj jakoś mi się w głowie kręci i jak szlkam pod górkę z wózkiem, myślałam że padne pobdrodze.
U nas vpiekne słońce i aż miło na duszy ;-)

reklama
Marzycielka ja z Gniezna ale teraz w poznaniu bede co 4 tyg bo do endo musze jeździć
A tak wogole to.chcesz po.dupie ?same pozytywne myśli maja tu być

Do góry