reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Neilaaa nic nie biorę na biegunki :( ale uwierzcie ze tego nie da się kontrolować :( samo leci :( człowiek nie utrzyma :(

Wierzę bo przechodziłam przez to ostatnio, dodatkowo bolał mnie tak żołądek że nie mogłam się wyprostować :( ale zapytam mojej gin przy najbliższej okazji o jakieś elektrolity czy coś wspomagającego.

@Basia1771 a co z tymi kotkami było nie tak ? oczywiście najlepiej wybrać dobrego weta do tego zabiegu. Ja jestem za wczesną sterylizacją bo wtedy zapobiega się rozwojowi raka gruczołu mlekowego który niestety dotyka wielu kotek :(

reklama
Neila i pies robi za kota i mój tata haha mój m sie śmieje ze mój ojciec czasem wydaje dzwieki jak.stary kocur

Nevka wiem co to za ból ja mam zespół jelita drażliwego od 10 lat i teraz przed ciaza znów sie odezwalo przez stres w robocie to se wyobraź jaka to masakra byla jak moglam wyjsc do wc tylko w przerwie bo jak poszlam w czasie pracy to jak wracalam z wc juz mialam wypisana przepustke na wyjscie do.domu bo im taki pracownik co w kiblu siedzi jest niepotrzebny

Mąż zadecydował ze jak dzidziuś będzie to psa dajemy do sutenery z kotami razem. Za dużo sierści jest po Nim.... teraz przeważnie 2 - 3 razy dziennie trzeba zmyć podłogę :/

Załączniki

• IMG_20151124_214004.jpg
    IMG_20151124_214004.jpg
    515,6 KB · Wyświetleń: 100
Ale macie fajne kociaki :D u nas dwa dachowce :)

Dziewczyny a na prenatalne jak sie idzie prywatnie to tez trzeba miec skierowanie?

Nevka, Ty masz biegunki a ja non stop zaparcia, juz sie boje cokolwiek jesc, bo nic nie pomaga :(

Wierzę bo przechodziłam przez to ostatnio, dodatkowo bolał mnie tak żołądek że nie mogłam się wyprostować :( ale zapytam mojej gin przy najbliższej okazji o jakieś elektrolity czy coś wspomagającego.

@Basia1771 a co z tymi kotkami było nie tak ? oczywiście najlepiej wybrać dobrego weta do tego zabiegu. Ja jestem za wczesną sterylizacją bo wtedy zapobiega się rozwojowi raka gruczołu mlekowego który niestety dotyka wielu kotek :(
Mi najbardziej nie podobało się to że strasznie tyja nawet jak im ograniczysz jedzenie są osowiale i że nie chce im się bawić ani nic.
Patrząc teraz na moja Tosie która ma 4 lata i wet pochwaliła nas że mamy taką fit zdrową i czysta kotkę bez kamienia na zębach itp to nie wiem czy chciałabym patrzeć jak chodzi taka kula po domu potem

Neilaa Barbi sliczna. Co to za rasa. Misza to neca masquarade inaczej kot himalajski. Najbardziej lubi spac caly dzien kolo mnie :-)

Papciarkowa tak test roma. Dwa markery plus prawdopodobienstwo.

Nevka tez mam biegunki. Wlasnie mi ginekolog odpisal ze proponuje looperamid na nie. Nevka fajny piesek.

Iska dużo jabłek, śliwki suszone, błonnik do płatków jogurty naturalne i zero czekolady ;-)
Też miałam takie problemy w pierwszej ciąży i ubolewalam za czekolada.

reklama
Mnie też mecza zaparcia a wiem, że będzie jeszcze gorzej i dojdą pewnie hemoroidy... Bleee i to mimo, że zajada m się jabłkami i jogurt ami... Muszę podpytac lekarza czy cis jeszcze pomaga... O właśnie mi się przypominało siemię lniane, muszę kupić.

Fajne macie te kociaki ale ją osobiście lubię je tylko na obrazku ;-)

Do góry