reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila to zapraszam na.kawuche do mnie masz rzut beretem tak jak Magda
No własnie ja.bede 22 w poznaniu moze jakas kawucha

Hej dziewczyny☺
Iśka90 spóźnione przepraszam wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i nudnej ciąży ☺ jesteś mój rocznik☺

Ja dzisiaj miałam akcje z kotem bo zaczęła latać jak nienormalna po meblach gdzie nigdy na nie nie wchodziła i lizala się chyba z pół nocy. Pojechaliśmy do weta i mnie uświadomiła że moja kocica może tak przechodzić ruje bo czuję duże stężenie estrogenów. Muszę pomyśleć nad zastrzykiem antykoncepcyjnym dla niej.
Poza tym miałam dzisiaj tyle siły i motywacji że wysprzatalam całe mieszkanie wiec mam spokój. Teraz leżę sobie i czekam aż mężu mój przywiezie mi kurczaka z różna bo mam mega chętke ☺3mam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A dziewczyny, których tak lekarze nastraszyli spokojnie wyluzujcie będzie dobrze.
Ja jak byłam to był tylko pęcherzyk a idę dopiero 24.03 więc też nawet nie wiem czy jest serducho i czy wszystko ok ale staram się myśleć pozytywnie. Gorzej że czasem łapie schemat i martwię się czy urodzi się zdrowe bo ja jestem po rozczepie podniebienia i boję się że dzidzia też będzie to miała.

Ale fajnie, że jesteśmy z jednej okolicy :-) co co kawy to jak wrócę do pracy to u mnie to jest problem bo siedzę w szkole do 17 każdego dnia..jedynie soboty mam wolne :-)

Tekila Kozieglowy to juz prawie Poznan :-)

Papciarkowa a Ty skad? Ja z Poznania.

Meg u nas cieplo i piekne slonce.

Nieodzywalam sie bo nie chcialam smecic. Koszmary, ciezkie mysli. Teraz juz troche lepiej. Mam mantre i bedzie dobrze. Dzis bardzo boli mnie podbrzusze caly dzien. Napisalam do ginekologa ale mi nie odpisal. Takze chyba to normalne.

Marzycielka ponoć tak się czuje brzuch z uwagi na rozszerzającą się macice :-) ale wiadomo jak to mocny ból lepiej skonsultować!

Wesolakob. To ją mam USG w Wielki Czwartek :-) więc razem będziemy leżeć i oglądać bobasa ;-)
Mnie wczoraj bolalo tak okresowo ale magnez dał radę. Dzisiaj jakoś mi się w głowie kręci i jak szlkam pod górkę z wózkiem, myślałam że padne pobdrodze.
U nas vpiekne słońce i aż miło na duszy ;-)

reklama
Marzycielka ja z Gniezna ale teraz w poznaniu bede co 4 tyg bo do endo musze jeździć
A tak wogole to.chcesz po.dupie ?same pozytywne myśli maja tu być

Do góry