neilaaa
Fanka BB :)
Dzień Dobry dziewczyny
Witam nowe mamusie
A ja kicham od wczoraj :/ do tego ucho od początku ciąży mi się zatyka :/ ale raz jest odetkane raz nie hihi
Dziewczyny... zjadłabym zupę grzybową mmmm
Co do WC to przeważnie robie grubsza sprawę :/ i wtedy też mnie ciągnie na wymioty :/
Dziewczyny na prenatalnym można już wiedzieć kogo mamy w brzuszku? i od którego tyg się robi prenatalne?
Nevka gdzie będziesz robić prenatalne ? jak chcesz mogę polecić Ci dobre miejsce w Katowicach, tylko to już czas żeby się zapisać. Ja się zapisywałam w połowie lutego na 21 marca (będę wtedy w 13t3d) i już był mały wybór godzinek.
Podobno na dobrym sprzęcie i dobry lekarz umie coś już wypatrzeć na prenatalnym ale nigdy to nie będzie na 100%.
Hej dziewczyny☺
Iśka90 spóźnione przepraszam wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i nudnej ciąży ☺ jesteś mój rocznik☺
Ja dzisiaj miałam akcje z kotem bo zaczęła latać jak nienormalna po meblach gdzie nigdy na nie nie wchodziła i lizala się chyba z pół nocy. Pojechaliśmy do weta i mnie uświadomiła że moja kocica może tak przechodzić ruje bo czuję duże stężenie estrogenów. Muszę pomyśleć nad zastrzykiem antykoncepcyjnym dla niej.
Poza tym miałam dzisiaj tyle siły i motywacji że wysprzatalam całe mieszkanie wiec mam spokój. Teraz leżę sobie i czekam aż mężu mój przywiezie mi kurczaka z różna bo mam mega chętke ☺3mam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A dziewczyny, których tak lekarze nastraszyli spokojnie wyluzujcie będzie dobrze.
Ja jak byłam to był tylko pęcherzyk a idę dopiero 24.03 więc też nawet nie wiem czy jest serducho i czy wszystko ok ale staram się myśleć pozytywnie. Gorzej że czasem łapie schemat i martwię się czy urodzi się zdrowe bo ja jestem po rozczepie podniebienia i boję się że dzidzia też będzie to miała.
Basia a nie myślałaś żeby ją wysterylizować ? niestety od wielu osób słyszałam że te zastrzyki są czasami wadliwe. Masz kotkę wychodzącą ?
Ja z moją kotką idę do weta w kwietniu, chcę jeszcze przed pierwszą rują.
@marzycielka81 ja zawsze przy takich bólach leżę wiec jak masz okazję nic nie robienia to kładź się i odpoczywaj.