reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Płeć córki poznalismy dopiero na polowkowym. Jeżeli ginekolog nie bedzie pewny na co najmniej 90 pare % to wolę jeszcze nie wiedzieć. Czasem udaje sie poznać płeć juz na tych pierwszych prenatalnych.

reklama
Juz 433 str. Ale jesteśmy produktywne :-)
Ja dopiero po śniadaniu.
I nadrobieniu jakiś 8 str. ;-) witam nowa mamusie ...
Chce wiosnę !!!! Już dosyć tej ponurej wstreciuchy za oknem:-/
Lenia mam dzisiaj koszmarnego...
Na spacer bym poszła ale taka brzydka u nas pogoda ze masakra ..
Ja się dowiedziałam o synu w 16-17 tc. A ruchy ok, 18 czułam . Ciekawe jak będzie teraz
...

@Liv_NL witam :)
u mnie z pogodą też licho. Dziś trochę lepiej z samopoczuciem więc akcja pranie i wielkie prasowanie. Młody w przedszkolu więc luz. Boję się ze mnie mdłości dopadną po obiedzie :growl:

dziś na obiad ryż z jabłkami pod bezą na obiad:laugh2: Ja ryb i mięsa od 3 tygodni nie mogę czuć.

Nevka kiedyś pytałam ale mi posta nie dodało. Ty nie masz żadnych krwawien?

Meg to dobrze, ja to nie ogarniam tak szybko więc odpowiadam że zwolnionym zapłonem. Dużo piszecie więc nie ogarniam siedzieć ciągle ;-)

reklama
Mnie tez nie na szczescie nie dopadlo przeziebienie :D tyle ze przez ostatnie 2 tyg prawie sie z domu nie ruszalam, wiec z daleka od zarazkow :D

Do góry